Iskaffe med banan til de varme dage

Annonce for bodystore

Siden jeg blev gravid har tanken om kaffe gjort mig dårlig. En komplet kontrast til før hvor jeg nød min latte hver eneste morgen. Nærmest glædede mig til at lave den på nespresso maskinen.

Først i dag slår det mig at give iskaffe et forsøg, for trætheden er ikke ligefrem blevet mindre – tværtimod. Og varmen gør heller ikke min energi super høj. Jeg sender virkelig tanker til alle de højgravide, der går denne sommer igennem. Puuuh! Sommeren 2016 var barnemad sammenlignet med temperaturen nu, ikke desto mindre var det varmt nok til at jeg ophobede hele Middelhavet i væske. Priser mig denne gang lykkelig over en vinterbaby.

Et lille sidespring, for det jeg egentlig vil dele er opskriften på dagens iskaffe. Den får i her.

Iskaffe med banan
1-2 espresso
1 stor eller to små bananer
7-10 isterninger
1 scoop whey protein vanilje eller chokolade (eksempelvis denne fra bodystore)
2 dl mælk
Ingredienserne blendes i 1,5 minutter. Og nydes direkte efter i et glas med sugerør.

#bodystoredk