Bye bye familieferie


Stilheden herinde skyldes intet andet end manglende overskud. Det der skulle have været tre ugers familieferie med Lasse, Amilia og jeg er i stedet blevet til ferie for mor og datter.
Hvorfor Lasse ikke kan holde ferie med os, skyldes hans jobsituation hvor der i øjeblikket er ekstremt brug for at han møder op på arbejde. Mere kan jeg ikke rigtig uddybe med på nuværende tidspunkt.
Planen var egentlig at jeg ikke skulle holde 100% ferie før uge 28, så jeg har stadig klienter booket ind, samt andre jobs der ikke kan vente selvom jeg har Amilia hjemme. Om jeg synes det er hårdt – JA!
Det er umuligt for mig at arbejde når Amilia er vågen, med mindre jeg stikker hende en iPad (det kommer ikke til at ske). Så løsningen er at arbejde når hun sover middagslur på 1,5 time, og når hun falder i søvn ved otte tiden om aftenen. Dertil en god portion pasning når jeg har klienter, aflysning af nogle af dem og at jeg må forsømme bloggen, til det hele ser mere overskueligt ud igen.

Ugens lyspunkt er lørdag hvor min søster og hendes mand, Lasse og jeg skal til Tinderbox i Odense. Faktisk var det Lasses julegave fra mig, så vi har glædet os siden December. Godt nok kommer han først sidst på eftermiddagen, men i det mindste kommer han med. Det bliver uden tvivl en uforglemmelig dag, og nu hvor vejrudsigten ser fantastisk ud, kan det kun blive endnu bedre. Skal nogle af jer afsted?

Fredag i næste uge rejser vi på ferie med Lasses familie. I hvert fald Amilia og jeg, så må vi se om Lasse kommer med. Egentlig har jeg indstillet mig på at han ikke gør, så må vi se om der venter mig en positiv overraskelse. Når fodbold er sådan her, hvilket man i endnu højere grad oplever som spiller, så tænker jeg af og til på hvordan pokker det skulle kunne lade sig gøre, hvis jeg havde et almindeligt job. Altså et hvor jeg ikke bare kan trække stikket, og lappe hullerne så godt som muligt. Når det så sker og netop dét er løsningen, så får jeg også så pokkers dårlig samvittighed over at forsømme min virksomhed.
Amilia har ferie nu, og det kan vi ikke lave om på for vuggestuen planlægger jo efter det vi melder ud. Og hun skal naturligvis ikke bare sidde ved siden af en mor, der glor ind i en skærm. Så jeg forsøger på bedste vis at give hende oplevelser, hygge og skabe sommerferiestemning imens Lasse knokler. Han skal have kæmpe ros for at klø på og forhåbentlig er der også en gulerod forrude. Det må tiden vise. I sidste ende handler det om team work på alle fronter.