Sommerferieplaner

Annonce for Lidl

Herhjemme er der nedtælling til sommerferie. 12 dage til Lasse har ferie og dermed tre ugers fri fra vuggestuen for Amilias vedkommende. Jeg må i år nøjes med at skære lidt ned på arbejdstiden i to af ugerne, og i den resterende uge holder jeg helt og aldeles fri. Sidste år blev det endda til 7 dage uden sociale medier, for selvom jeg elsker at dele ud kan man også have brug for at trække stikket helt. Sådan bliver det i uge 28 for mit vedkommede hvor vi rejser på ferie.

Inden vi rejser ud af landet, har vi dog også nogle få andre planer bl.a en tur til Flensborg og grænsen, for at tanke lidt op med danskvand, vin, ingefær øl med mere. Og så er Flensborg bare en rigtig hyggeligt by, der for mit vedkommende giver flashback til endags udflugter med mine forældre. Så en smule nostalgi er det også over det.
Vi påtænker desuden en tur til en forlystelsespark, men ellers er største prioritet at hygge og være sammen herhjemme. Efter et år er vi stadig meget forelskede i vores træhus, og elsker at spendere tiden her og især i vores udekøkken. For et par dage siden flyttede vi nogle af vores planter ud på terrassen, for de koger indenfor i det gode vejr. Så Amilia og jeg var i fuld gang med at vande, og endda i ens outfit. Vi har nemlig fået tilsendt nogle skønne sommeroutfits fra kollektionen #LETLOVESUMMER designet af Heidi Klum. Mærket til kvinder hedder Esmara og til børn Lupilu, begge dele forhandles i Lidl fra søndag d. 17 juni. Som i ved har jeg en svaghed for at matche med Amilia, så da jeg så at jeg fik muligheden her og endda til billige penge var jeg temmelig begejstret. Amilias shorts står til 49 kr. og t-shirten til 39 kr. Mine shorts står til 69 kr. og t-shirten til 49 kr. Så alt i alt 203kr for matchende outfit til os begge.
Der er naturligvis flere styles i de to kollektioner så hold øje med min instagram, der viser jeg jer flere sæt frem. Hvis i ikke kan vente kan i selv tjekke det dem ud her.