Skagen – hvad havde jeg pakket i tasken

Annonce for p20
_mly9594_mly9611_mly9649_mly9618_mly9622_mly9654_mly9637I weekenden har jeg som i måske har opdaget været på weekendtur i Skagen. Min mor havde inviteret mine to søstre og jeg, og jeg indrømmer gerne at det er en tur jeg især de sidste uger har set frem til. Sidste sensommer besøgte jeg Ruths Hotel i Skagen, en henrivende oplevelse som jeg har tænker jævnligt på. At denne weekend stod i familiens tegn, var kun endnu bedre.

Inden vi tog afsted, tog jeg lidt lynbilleder af, hvad jeg pakkede for jeg har nemlig holdt igen med shopperiet i 2,5 måned og er ovenud stolt. Nu holdt den bare ikke længere for forleden var jeg med bedste veninden Helene i Aarhus, hvor jeg faldt over den sommerlige buksedragt, som er et samarbejde mellem H&M og Anna Glover. Siden da har det danske vejr faktisk været for varmt, til at bære den. Tænk at det faktisk kan lade sig gøre. Så nu blev den pakket i tasken til Skagen, hvor jeg på forhånd kunne se, at temperaturen er en 5-6 grader lavere end her i det midtjyske. Badedragten er ikke en ny sag, men selvfølgelig skulle den med. Det grønne sæt med shorts og t-shirt er shoppet hos pieces, og den fine leo kjole er et ellos fund, som jeg ej heller kunne stå for.
Med i tasken var der naturligvis også pakket solcreme. Jeg havde lovet at sørge for solbeskyttelse til min ene søster, for hun er vild med P20 som jeg jo samarbejder med. Min mor og anden søster er typerne der glemmer solcremen. Forleden fik jeg i hvert fald en snap, med en meget rød ryg efter en dag i haven.
Der var selvfølgelig også pakket en varm strik, til når toppen af temperaturen lagde sig, og vi lige skulle nyde en sidste drink/dessert i den friske luft. Ansigtsmasker er vel et must have på tøseture, uanset om man er afsted med veninderne eller familien – det må absolut være mit bedste tip når man skal på weekendtur.