Strand picnic + 40% rabatkode til Me & The Met

Annonce for Me & The Met
Me&themeet
Me&themeetMe&themeet
Sommervejret indbyder til utallige udendørstimer, så Maya og jeg så forleden vores snit til at nyde en frokost ved vandet. Godt nok en kunstig strand af slagsen, og faktisk er det Fuglsangsø i Herning som vi tog os fornøjelsen af. I min tid på gymnasiet husker jeg at den kunstige sø med tilhørende strand blev anlagt, omtrent samme tidspunkt som vi i min vennekreds fik kørekort. Så timerne efter skole, blev brugt på at sole og bade. Den anden dag var et sent gensyn, men hellere sen end aldrig siger man jo. Nu er jeg jo vendt hjem og kan igen have fornøjelsen af området. En perfekt anledning til også at lufte min nye sommerkjole fra Me & The Met, hvor i kan få adgang til deres Pre-sale med 40% rabat på alt undtagen nyheder og forvejen nedsatte varer. I kan bruge koden Pre-sale hvis i trænger til lidt nyt lækkert fra Ganni, Storm & Marie, Résumé, Gestuz eller andre af deres mærker. Jeg sidder igen og kigger på deres fine kjoler som i kan se her. Havaianas er desuden en sandal jeg har haft på skohylden siden gymnasietiden, slim modellen kan købes her. Koden virker indtil d. 13 juni.

Me&themeetMe&themeetMe&themeetMe&themeetMe&themeet