Smut tur til København og lidt dårlig samvittighed

9dd6c48f-1041-45a9-8cde-90e7f225e11e

Maya og jeg sidder nu i hvert vores tog på vej mod hovedstaden. Egentlig havde jeg tiltænkt at tiden i toget skulle bruges på arbejde, men da min Macbook ikke var enig og besluttede sig for at gå i sort igår aftes, sidder jeg i stedet og tænker lidt på i eftermiddag. Her skal vi nemlig deltage i Alt for Damernes kvindeløb og producere noget video i senere får at se. Hvis i har lyst kan i følge lidt med på vores stories.

Lasse kom hjem igår eftermiddag, og fløj meget tidlig imorges til London. Når han kommer hjem imorgen aften, kan vi endelig nyde at alle rejsedagene er overstået. Jeg glæder mig umådeligt meget, til at hverdagen bliver normal igen. 

I weekenden blev der afholdt polterabend for min veninde i København. På en dato hvor jeg egentlig havde tænkt jeg skulle og kunne deltage, men måtte desværre trække mig. 

Sagen er den at Amilia bliver passet i dag og indtil imorgen aften, hvor jeg kan hente hende. Indtil nu har hun kun sovet ude én enkel nat, og ikke prøvet at undvære mor og far længere end et døgn. 

Skulle jeg have været til polterabend havde det været afsted med toget fredag aften, for at deltage til morgenmaden og aktiviteterne lørdag og overnatte i Kbh. Hjem søndag gav ikke rigtig mening, når jeg mandag igen skulle til hovedstaden. Så det havde været fire overnatninger ude for Amilia. Alt for mange til at min samvittighed kunne klare det, så desværre var dilemmaet ikke svært at tage stilling til, det blev ikke til polterabend deltagelse for mit vedkommende. Det var lidt en tam fornemmelse i lørdags, for jeg gad virkelig godt have fejret hende. Så at jeg ikke var der gjorde altså ondt. Alt i alt synes jeg ellers vi har fået de 21 dage uden far til at fungere. Nu er der præcis en måned til vi rejser på ferie med Lasses familie, det bliver fantastisk.