Morsyg + 20% på måltidskasse

Annonce for Kokkens Hverdagsmad
36d443de-b08f-49be-9f4e-5186206f971be0dbed49-81db-4268-b09c-16aefcc8c554Imorges inden jeg rejste modtog vi vores 3. måltidskasse fra kokkens hverdagsmad. Har i lyst kan i se mig pakke den ud på min story.
De første 14 dage har været en fornøjelse, jeg har kun været i supermarkedet for at hente lidt mælk, rugbrød og småting.
Det har sparet mig for rigtig meget tid.

Nu får vi godt nok ikke lavet mandags menu’en i dag (da jeg er på vej til København), men så rykker jeg den bare til tirsdag. Så har vi mad til og med fredag, for der er mad til fire dage i en kasse.

Amilia er stadig på et stadie hvor hun ikke helt forstår at maden ikke er klar på nul komma fem. Når hun bliver sulten skal det være nu, lidt som hendes far haha. Jeg har forsøgt at lade hende deltage lidt i madlavningen, men jeg tror faktisk hun er for lille endnu. Jeg glæder mig bare sådan til vi kan hygge med madlavningen sammen. Så den bedste taktik lige nu er uden tvivl at få lavet maden i en fart. For tålmodigheden slipper hurtigt op. Imens Lasse har været væk, har hun været langt mere pyller og morsyg end normalt. Hun kan sagtens fortælle at far er på arbejde og er afsted med fodbold. Men selvom jeg forklarer at han kommer hjem igen, må der alligevel være noget i hende der panikker lidt over at han ikke er her. Tænker det er helt normalt, jeg husker selv hvordan jeg som lille længtes efter mine forældre når jeg ikke var sammen med dem.

At hun er ekstra morsyg, får mig kun til at værdsætte de her måltidskasser endnu mere, for maden er hurtigt lave. Og Amilia vil spise langt størstedelen af det. Så skulle i selv trænge til lidt ekstra luft i hverdagen, så giver koden Mette20 20% på en måltidskasse.
5892dffb-40c0-4ffc-8c26-91bc3702a94f