Far hjemme på ‘visit’

c9964b5f-f2e3-4662-acd6-ccde9b3ef0d73da08c12-2efb-4f2c-8615-ada92469b5a4
Lasse er hjemme fra de første 11 dage på farten. Så da jeg igår puttede Amilia, fortalte jeg hende at far ville komme og hente hende fra vuggestuen imorgen. Lasse ringede dog kl. 04.00 i nat og kunne ikke komme ind uden sin nøgle, så jeg måtte helt forvirret ud af sengen, for at låse op for ham. Han havde haft hovedet under armen, da han skrev at han var hjemme 14.30 mandag for han mente altså 04.00 natten til mandag. Så selvom jeg var lidt utilfreds med at nattesøvnen blev afbrudt, så var det den største fornøjelse at se Amilia imorges da jeg fortalte far lå inde i sengen. Hun spjættede med arme og ben, og kunne ikke vente med at komme ind og give en krammer. Hele morgenen var hun i hopla, grinede og var en rigtig fars pige.
Nu nyder vi de næste dage inden han igen skal afsted fra torsdag og 5 dage frem. I aften skal der gang i udekøkkenet, hvor han har lovet at lave ‘fars mørbradgryde’ som både jeg og Amilia er vilde med. Vi glæder os umådeligt.