Bilen er skiftet ud med cykel + anmeldelse af Thule Yepp Nexxt maxi cykelstol

Bilen er skiftet ud med cykel + anmeldelse Thule Yepp Nexxt maxi cykelstol Bilen er skiftet ud med cykel + anmeldelse Thule Yepp Nexxt maxi cykelstol Bilen er skiftet ud med cykel + anmeldelse Thule Yepp Nexxt maxi cykelstol Bilen er skiftet ud med cykel + anmeldelse Thule Yepp Nexxt maxi cykelstolAnnonce for Jollyroom (gave)


Da vi flyttede til Ikast, hvor Lasse arbejder var især han meget opsat på at sælge vores såkaldte ‘konebil’ – altså min kære Up! Det krævede gode overtalelsesevner og en hvis portion stædighed fra hans side, før jeg overgav mig. Fornuften kunne jeg til dels godt se, for med kort på job for hans vedkommede og med mig der oftets jobber fra hjemmekontoret, burde to biler ikke være nødvendigt. På den anden side var den lille bil allerede betalt af, så den kostede kun afgifter samt forsikring at have stående. Meeen man skal jo vælge sine kampe ikke 😉
Hverdagen fungerer faktisk rigtig fint med den ene bil, og vores fællescykel bliver overraskende brugt mere end det firehjulede køretøj. Frisk luft og motion er jo lækkert at få, når man skal aflevere Amilia i vuggestuen.
Vi har sågar været ude i et forsøg, hvor Lasse cyklede og jeg kørte hjemmefra på samme tid. Gæt hvem der var først fremme i vuggestuen – det var cyklen og Lasse selvfølgelig. Stor ros skal han også have, for det er rent faktisk ham der cykler mest, selv i slud og frostgrader.

Dem har vi ingen af i øjeblikket, og forleden modtog vi fra Jollyroom en Thule Yepp nexxt maxi cykelstol til test. Lasse installerede den på 10 minutter en sen aften, og dagen efter stod Amilia og jeg klar til at cykle i vuggestuen.
Min begejstring for cykelstolen har været svær at skjule, for jeg har glædet mig som til juleaften for at komme afsted med Amilia på bagsmækken.
Til min store glæde er Amilia også helt enormt begejstret for cykelstolen. Med vind i rottehalerne og bare ben suser vi afsted – alt i mens hun gentager ‘Det sjooooovt mor!’. Mit hjerte smelter på hver eneste cykeltur.

Anmeldelse af Thule Yepp Nexxt Maxi cykelstol

Af sådan et barnesæde, så synes jeg bestemt det er smart og ser godt ud. Det er selvfølgelig en bi-ting for safty first, og stolen klarer sig også rigtig godt hos forbrugerrådet tænk, hvis i er nogen der læser deres tests.
Der er 5- punktsele med bløde skulderstropper. Justerbare fodstropper, som hurtigt justeres op eller ned alt efter barnets størrelse. Så har man to forskellige børn siddende i stolen, kan man lynhurtigt skifte indstillingerne. Det virker desuden til at Amilia sidder rigtig godt i den. Man kan nærmest se at designet omfavner hende, og ikke blot er en hvilken som helst plasticstol. Bag på cykelstolen er der selvfølgelig også  reflekser, så vi kan blive set når vi cykler ud i trafikken.
Et stort bonus er også at Thule Yepp Nexxt Maxi kan låses fast til cyklens stel. Så selvom jeg sjældent hører om tyveri her i byen, så er det nu rart at folk med lange fingre ikke kan nuppe den. Og så kan stolen bære op til 22 kilo (fra 9 måneder til 6 år), så der er mange år endnu med Amilia på bagsmækken. Hvor herligt er det ikke lige?
Prisen er lige nu hos Jollyroom 769 kr for cykelstolen, og den får de varmeste anbefalinger fra mini me og mor her. Hvis i skulle have nogle spørgsmål, så stil dem endeligt <3