Alene hjemme i 20 dage – hvordan når vi madlavningen

kokkens hverdagsmadkokkens hverdagsmadkokkens hverdagsmad
Annonce for Kokkens Hverdagsmad
Som jeg forleden delte med jer kære læsere, er Amilia og jeg alene hjemme i 20 dage. Jeg kan love jer for at der er fart over feltet, for ikke nok med dét så har jeg rigtig travlt arbejdsmæssigt (jeg klager ikke), og så har vuggestuen nogle kursus dage med tidlig lukketid + alle de her skøre helligdage. Det gør ikke ligefrem min hverdag nemmere, men vi skal nok komme igennem det – og med smil på læben.

Tilbage til hverdagen, så synes jeg det kan være en udfordring at nå de daglige ‘pligter’ når Amilia først er hentet. Jeg drømmer mig som mange andre familier et sted hen, hvor nogen ville klare rengøringen og madlavningen for mig, så vi kunne få mere tid til hygge, leg og samvær. Når det hele skal gå op i praktik så bliver hverdagen altså lidt tung at danse med. Og inden Lasse rejste havde jeg allerede forberedt mig på nogle hårde uger, så da Kokkens Hverdagsmad skrev om jeg ville teste deres måltidkasser blev jeg så glad.

I tirsdags modtog Amilia og jeg vores første kasse (normalt om mandagen, men pga. helligdag rykket). Da vi morgenen åbnede hoveddøren stod en stor hvid boks med måltider til 4 dage og ventede på os.
Det hele er pakket i små kasser og poser, med mærkning om hvilken dag de forskellige ting hører til. Konceptet er lavet sådan at retterne kun tager 20 minutter at gøre klar, så Kokkens hverdagsmad har altså lavet maden fra bunden, og derved kan vi nøjes med at varme det op, snitte lidt grønt og anrette. 
kokkens hverdagsmad kokkens hverdagsmadkokkens hverdagsmad kokkens hverdagsmad
Retterne er relativt smagsneutrale. Man kan naturligvis tilsætte ekstra krydderi hvis man er glad for den slags. Men med barn i huset er det helt perfekt, for Amilia spiser altså ikke hvad som helst i øjeblikket. Mon andre forældre kender til det? Stod det til hende spiste vi boller i karry og spaghetti carabonára på skift, så det er enormt rart at kunne friste hende med andre retter hun gerne vil spise.
Da jeg bestilte vores første måltidskasse, havde jeg mulighed for en alternativ ret, hvis en bestemt ret ikke faldt i vores smag. Man kan også ændre på tilbehøret, så man ved man får noget man kan lide.
En genial detalje er også at man kan tilføje flere personer, hvis vi fx bliver to voksne og to børn mandag hvor vi får gæster, men kun et barn og én voksen tirsdag, hvor det bare er Amilia og mig.
Man undgår både madspild, og bruger ikke penge på at bestille til for mange mennesker, hvis der ikke altid er fire munde at mætte ved spisebordet.
kokkens hverdagsmadkokkens hverdagsmad
Nu har vi testet måltidskasserne siden tirsdag, og so far er jeg rigtig godt tilfreds. Det er både sundt, proteinrigt og nærmest vigtigst af alt giver det mig mere tid til Erwin og Amilia. Det gør mig virkelig glad.
Når Lasse igen kommer hjem, får vi stadig måltidskasserne og så jeg glæder mig til at introducere ham for konceptet. Allerede nu har jeg luftet for ham, at en af retterne til den tid er en ‘drengerøvsgryde’, så det kan han jo gå og glæde sig lidt til.
I øvrigt er der udsigt til en rabatkode der giver 20% ved bestilling af måltidskassser, den kommer snart <3