Gåture, nye sko og en klapvognshynde

jollyroom jollyroom2jollyroom3Lyseblå Mads Nørgaard kjole fra Lykkebylykkejollyroom4Gråt termotøj fra Wheat
jollyroom5
Annonce for Jollyroom (gave)

Gåture gør utvivlsom noget rart for mig. I går da dagens arbejde var klaret, skyllede trætheden indover mig. Egentlig havde jeg planlagt at jeg ville træne, men planerne blev altså skaleret ned til ‘blot’ at indhente dagens 10.000 skridt på en gåtur med Erwin. Det tog mig ca. 40 minutter før uret fortalte at dagens mål var nået, det skal så siges uret i forvejen stod på 3300 da vi gik hjemmefra.

Amilia har haft en periode, hvor hun gav stærkt udtryk for at det var møghamrende kedeligt at være med os på gåtur. Det har virkelig givet sved på panden, når man nød og næppe måtte have hende med alligevel. De fleste dage har jeg forsøgt at lufte Erwin i arbejdstiden i forbindelse med telefonmøder, hvor jeg lige så godt kan bevæge mig. Guderne har dog endelig hørt mine bønner, for nu vil hun gerne med igen. Mine tanker går på, at det er vejret der har været den afgørende faktor. For det er trods alt blevet varmere.

Så forleden var hun med ude på tur. Hun er nu så stor at hun skiftevis sidder lidt i klapvognen og går/løber ved siden af. Det er ret hyggeligt. Og med nye lyserøde sko, er det bare endnu sjovere at gå tur.
Cresent komfort klapvognen spørger i løbende til, og vi er stadig glade for den. Egentlig havde jeg troede den skulle med farmor og farfar hjem, men lige nu synes jeg ikke vi kan undvære den. Vi nyder at have ansigtet mod hinanden, hvilket ikke er muligt i vores anden klapvogn.

Nu vi er ved klapvognssnak, så tipper jeg jer lige om den klapvognshynde vi har bestilt hos Jollyroom.dk. En smart lille hynde som både pynter i vognen, men dertil gør den også siddepladsen lidt mere komfortabel. Bonus er at den er nem at ryste for sand og skidt, som vi slæber med hjem fra legepladsen. Den suger heller ikke vand på samme måde som betrækket i vognen, så den er ret praktisk med de små størrelser. Petit Cheri har lavet klapvognshynder i et væld af lækre mønstre. Og prisen er 159-239kr.