5 små prioriteter i Maj

0ae971c8-e0b6-4172-a0c5-3bd30fd0d2a953aba6dc-1ed4-4c83-bd91-559c68f72880

1. Gå længere ture med Erwin, uden musik eller podcast i ørerne. Min telefon skal egentlig helst lægges derhjemme, det føles nemlig så kolossalt befriende.
På normalvis lufter jeg vores pelsbaby 25-30 minutter af gangen, men vil forsøge at nå op på 40-60 minutter et par gange om ugen. Både for hans og min skyld.

2. Invitere Lasse i biffen. Jeg må næsten holde vejret når jeg siger, at vi ikke har været i biografen sammen siden nogle uger før Amilias ankomst. Det er vel og mærket snart to år siden. Siden januar, har vi indført månedlige dates, det kan være alt fra stort til småt. Her i maj måned er det mig der inviterer, mon i kan anbefale en god film?

3. Flere træninger uden for matriklen. Med det mener jeg i træningscenteret, og ikke det af slagsen vi har i garagen. Alle har vel brug for lidt ‘frisk luft’ engang imellem.

4. Huske at vande vores planter! De skriger altså efter vand imellem vandingerne. Et mirakel at de endnu ikke er dejset om.

5. Få klistret den resterende mængde af fremkaldte familiebilleder i vores scrapbook. Der er godt og vel 100 styks der mangler, ud af de næsten 800 billeder jeg fremkaldte.
Planen er at fortsætte med at fremkalde, for der er intet så hyggeligt som at kigge i fotoalbum.

Adriana swan denim jacket – fra Piezak
Pop check dinella kjole – fra Mads Nørgaard
Marry ruskinds mule sandaler – fra Shoe the bear
Alimakka sort skind taske – fra Núnoo