TRX Program til Hele Kroppen

TRX Program til hele kroppenLænge ventet, men bedre sent end aldrig så her har i det TRX program til hele kroppen, som jeg filmede for nogle uger siden.
Da vi stadig boede i Silkeborg, og ikke havde i nærheden af de træningsfaciliteter som vi har nu, var TRX’en et af de primære redskaber jeg brugte til træning i hjemmet.
Der er så uendeligt mange muligheder i ét og samme redskab at hele kroppen kan trænes, både puls og styrke og med rig mulighed for progression.

Siden januar har jeg stort set ikke sat benene i træningscenteret, måske sammenlagt 3-4 gange. Det er en ret vild tanke, når jeg førhen var der 25 gange på en måned. Vores egne træningsfaciliteter i garagen lokker bare mere. Det er nemt for mig at træne tidlig morgen inden familien åbner øjnene op, midt på dagen hvis jeg går i stå på arbejde, eller efter Amilia er puttet om aftenen. Det er et kæmpe privilegium vi har ude i garagen. Når det så er sagt, kunne jeg godt tænke mig at blive bedre til at ramme træningscenteret – vi trænger vel alle til at blive luftet lidt i ny og næ.

De fleste centre har også en TRX efterhånden, så programmet kan snildt bruges der også.
Sidste øvelse i videoen, er en lille udfordring til jer. Jeg håber i har lyst til at prøve den <3
(Husk at vælge HD når i ser videoen)

Langærmet træningstop fra Kari Traa
Slynge fra TRX
Træningstights fra LNDR
Lyserød sportssko fra Puma
TRX Program til hele kroppen