Den lille ikoniske legetøjstelefon

Annonce for Fisher-Price_mly7530img_7049
Om jeg havde en forestilling om at ALT mit barns legetøj skulle være af træ og i natur farver – JA! Det havde mange af os nok da vi var gravide. Men når Amilia jubler over at få en lyserød kjole med bamsehoveder på, eller bukserne på billederne (med de spændende motiver på) så bliver realiteten en anden, også hvad angår legetøjet.
Det første stykke Fisher-Price legetøj vi erhvervede os var den gule bus, kender i den? Ej hvor er der gået mange timer med den og begejstringen bliver ikke ligefrem mindre. Vi byttede os til den da hun blev 1 år, da vi havde nogle dobbelte gaver. Nu er hun snart to år, og leger stadig med den.
60632eb5-5cff-4537-aca4-af3d2c353b4f
Nu har hun fået lov at teste to nye stykker Fisher-Price legetøj. En grøn monster truck og den lille ikoniske legetøjs telefon fra 1961. Jeg selv er typen der kan huske tilbage til da jeg var meget lille, og legede med telefonen hos min dagplejemor Gerda. Så for mit vedkommede er der er god portion nostalgi over, at vi nu leger med den igen.
Amilia får øvet både tal og tale ved at ringe op, og ikke mindst hendes fantasi når hun fanger mormor, eller en anden i røret. 

Den grønne monster truck er vi i forvejen begejstrede for herhjemme. For sammen med den gule bus, købte vi også en pink monster truck. Så at hun nu har to, er kun endnu sjovere for så kan de køre ræs.
Efter hun er begyndt at gå, er kravle ikke noget der øves på samme vis som før. Men bilerne er gode til at aktivere til at hun får kravlet rundt på gulvet, noget som faktisk er enormt vigtigt stadig at træne, da det udvikler børns koordineringsevne.

I plejer at kunne lide mine små videoer, så i får også en lille en her. Så er der bedre mulighed for at se de to nye stykker legetøj in action.


7c563f76-eab9-4e78-a399-187343634dda