Xjump i Kolding

Annonce for XjumpXjump
Xjump
xjump
De øverste billeder i indlægget her, opsummerer præcis hvilken skøn søndag vi havde. Eftermiddagen blev brugt i Xjump i Kolding, som tilbyder de største trampolinparker i Danmark.
Fra bagsædet i bilen blev der hele vejen skrålet ‘tampoliiiiiiin’ – kan i gætte hvem der glædede sig, udover mig? 😉

Vi var sammen med Camilla @fitnrun og hendes dejlige familie i trampolinparken som er 2500m2 stort, så der var rigeligt med plads til sjov og spas.
Imens vores mænd og piger hyggede sig i et afspærret området til de små på 0-4 år, så Camilla og jeg vores snit til at få lidt ekstra sved på panden med nogle træningsøvelser, for vi havde selvfølgelig begge træningstøjet på i dagens anledning. Når man er forældre må man jo lære at se muligheder for at nå at få trænet, i stedet for begrænsninger.xjump10 jump squats, 5 pull ups eller alternativt armgang med afslutning i skummet, og 20 mountain climbers så hurtigt som muligt.
xjump10 front step lunges på hvert ben, 10 back step lunges på hvert ben og til sidst en øvelse vi fandt på jeg ikke ved hvad vi skal kalde. Men den var skæg! Jeg tænker billederne forklarer bedre end mine ord. Lav 5 i træk. xjump Der var selvfølgelig også tid til leg og hygge i parken. Selv det bare at hoppe rundt i trampolinerne imens vi havde det sjovt, gav sved på panden. Sådan en slags motion er jo nærmest den bedste, altså når man ikke tænker over at man har pulsen oppe. Kan i følge mig? xjump Det bliver ikke sidste gang vi besøger Xjump. Sidder i og ærger jeg over at i bor for langt fra Kolding. Så har de også 200 trampoliner i Skovlunde, og 120 på Amager spredt udover forskellige aktiviteter.
I Kolding var der 80 trampoliner, men vi nåede sket ikke dem alle. Til gengæld måtte vi beholde de skridsikre grønne sokker, dét var søndagens prik over iét 😉xjump