Dansende Køer

Dansende køerDansende køerLidt billeder fra vores oplevelse med de dansende kører, vi havde for et par uger siden. Det var ikke kun Amilias debut med begivenheden, men også Lasse’ og min første gang. Jeg ved ikke om det på samme måde var en ‘ting’ da vi var små. Eller også er det bare gået min næse forbi, men samtlige forældre fra nær og fjern var i hvert fald dukket op netop denne dag. Den store mængde mennekser, betød dog ikke spor for der var rigeligt med plads på Sommerbjerg som var gården vi besøgte.
Dansende køerTermodragen Isolde var jeg selvfølgelig hoppet i. Den kan shoppes herdansende køerRutchebane af hø…
Dansende køerAmilia snakker meget om både bus, lastbil og traktor for tiden. Hun kan nærmest ikke være i sig selv af glæde, når vi ‘fanger’ en på farten. Trods det var modet ikke det største, da Lasse ville have hende med op i den røde traktor. Så det var en kort fornøjelse denne gang 😉
Dansende køerKørerne var også en smule voldsomme, så det var rarest at sidde på en arm. I hvert fald indtil hun opdagede at de både kunne spise, tisse og sige muuh så var de jo præcis som i bøgerne 😉
Bedst var det dog da de kom på græs, sprang og dansede. Kørernes glæde kunne mærkes over alt.Dansende køerDansende køer