Træningsdagbøger og en rabatkode

Annonce for Bodystore
6ad1b4a4-806e-4d2a-97e7-5d599caa0d66
Hvor bliver træningsdagbøgerne af? De er skam ikke glemt, tværtimod har jeg faktisk lidt dårlig samvittighed over at de ikke er blevet udgivet de sidste par uger. Årsagen er simpelthen, at jeg har trænet meget sporadisk siden jeg sidst delte min dagbog.
18-30 minutters løb med Erwin, 3 x 10 squat mellem to klienter, og måske 4 øvelser inden Amilia skal hentes fra vuggestuen. Det er ikke optimalt for mig at træne på den måde, men trods alt er det bedre end ingen bevægelse.
Min energi er til gengæld kommet tilbage efter jeg skrev indlægget her, og tog tyren ved hornene. Og så har jeg da også haft nogle ‘rigtige’ træningspas indimellem, men ikke fået dem noteret til jer – sorry.

Jeg er sikker på i klarer den. Fra næste uge er jeg back on track, med nye inputs til jeres træning. Og det længe ventede TRX Program (med video) kommer.

Som et plaster på såret, kan i bruge rabatkoden AFFSTARDK som giver 10% på alt fra Star Nutrition og Star Nutrition Gear.
Koden virker til d. 15 april <3 
#bodystoredk