Et TRX Program på vej, og en rabat kode til en TRX

Annonce for BodystoreEt TRX Program

I har efterspurgt et TRX program. Faktisk har i både sendt mails og skrevet kommentarer herinde. Dertil var der en stor interesse for netop et TRX program, da jeg afholdte en lille afstemning på instagram. Så nu har jeg fået lavet to styks til jer. Godt nok må i vente lige lidt endnu til jeg har fået klippet videoerne, men de er i det mindste filmet. I tirsdags spenderede jeg nemlig dagen med Maya, hvor vi hjalp hinanden med at producere materiale til vores respektive blogunivers. Tro det eller ej, det er ret omfattede hvis det hele skal skydes med selvudløser.

Hvilken TRX skal man købe? 
Jeg bruger selv en TRX fra det oprindelige mærke, faktisk må andre slynger ikke kalde sig noget i dur med TRX, da de selvfølgelig har patent på navnet. Men der findes ufatteligt mange kopier ude på markedet.
Kopier som jeg til forskellige begivenheder også har haft mellem hænderne. I længden har jeg oplevet af ‘klemmerne’ bliver slappe og slyngen derfor ubrugelig, men er man i tvivl om man får den brugt, er det selvfølgelig også mange penge at bruge 1549,- kroner på en TRX. På den anden side er glæden over et par nye rayban solbriller også størst når de er ægte. Kan i følge mig?
Hvis i skal have fat i ‘the real deal’ så forhandles de hos Bodystore, og indtil på fredag kan i få 100kr i rabat ved bestilling for mindst 400kr.

Gavekortet kan selvfølgelig også bruges på deres andre varer. Fx disse proteinbars, som jeg stadig har lidt tilbage af i køleskabet.
Husk koden som er BS100 (udløber på søndag d. 25 marts kl. 23.59)

Et TRX Program

Et TRX Program
Camilla som var forbi Silkeborg med Kari Traa, mødte os til en frokost <3

#bodystoredk