Bog om sundhed – Et sundt år af Maya Lützhøft

et-sundt-aar5
Mandag, ny uge og nye boller på suppen. Sådan tænker flertallet vel egentlig når man har en sundere livsstil i kikkerten? Man går fra den ene yderlighed til den anden. All in på daglige træningspas, kød + grønt og nul kulhydrater. Holder det i det lange løb? No no no.. Aldrig.

Som i ved er jeg så heldig at have Maya Lützhøft i mit netværk og vennekreds. Det er faktisk helt sært at kalde hende ved efternavn, men for jer der  ikke kender hende skal i have det med.
Maya og jeg har lært hinanden at kende gennem SOME. Og fordi vi begge beskæftigere os med flere af de samme nuancer indenfor sundhed, er hun udover en veninde også min sparringspartner. Så da et Sundt år gik i tryk, følte jeg en enorm glæde på hendes vegne. Og endelig en god bog om sundhed.
Jeg ved hvor meget hårdt arbejde, tid og energi hun har lagt i den. For bogen er netop ikke et quick fix, men derimod en holdbar guide til alle der vil leve et sundt liv. Uanset om du allerede er godt igang, eller vil begynde næste mandag er meningen jo, at din livsstil skal fortsætte resten af livet ikke?

Første gang Maya besøgte os i Silkeborg, havde hun to af hendes overdådige opskrifter med. Hun er en ørn i køkkenet og en fantastisk egenskab er, at hun formår at skabe sunde og lækre opskrifter med fødevarer du oftest kan finde hvor du normalt handler. Ingen sære ingredienser, man kun kan få i specialforretninger eller på webshops. Dét kan jeg virkelig godt lide, for i min hverdag skal tingene ofte være ukomplicerede for at lykkes i det lange løb, så det forestiller jeg mig at i andre også kan forholde jer til.

Et sundt år sælges på SAXO HER. Og er meget mere end opskrifter. Den indeholder nemlig også træningsprogrammer til et helt år. Derforuden fortæller hun bla. om søvn, stress, fordøjelse og om at elske sin krop.

Et kæmpe og hjerteligt tillykke med din bog skønne Maya. Tak fordi du er den du er, en kæmpe inspiration for mange og ikke mindst mig.
Du har formået at lave en realistisk bog om sundhed, og det kan du være enormt stolt af. 
Kærlighed fra mig…( Vi ses imorgen <3 )

et-sundt-aar

Lov mig at prøve hendes One Pot-Pasta, i kan nok så hvor vidunderlig den er..
Lov mig at prøve hendes One Pot-Pasta, i kan nok godt se hvor vidunderlig den er..

et-sundt-aar4et-sundt-aar3