Øvelser der træner hele kroppen

Annonce for bodystore
Øvelser der træner hele kroppen


Igår aftes trænede jeg en af mine seje klienter. Vi træner sammen 3 x ugen og laver øvelser der træner hele kroppen. I går knoklede hun virkelig på, med de nye udfordringer jeg gav hende. Mega sejt!
Det gav mig lyst til selv at sætte kløerne i samme workout med få justeringer, som blev dagens træning.
Så selvom den også kommer i min træningsdagbog, så får i den også her.

2-4-6-8-10-8-6-4-2
Overhead walking lunges
Box jumps
Burpees
(der laves 2 overhead walking lunges, selvfølgelig to til hvert ben. Fortsæt med 4 box jumps, fortsæt med 6 burpees osv. Så vidt muligt, ingen pauser mellem)

20sek fuld gas/20sek hvile x 5 intervaller på assault bike
10sek fuld gas/20sek hvile x 8 intervaller på assault bike

A1 3 x 10 front squat 25kg
A2 3 x 10 rumænsk dødløft 2x20kg

B1 3 x 10 planke lateral raise 1kg
B2 3 x 10 kettlebell swing 10 kg

C1 3 x 10+16 lateral raise dropset 2x5kg + 2x3kg
C2 3 x 10 side bend 8kg

Øvelser der træner hele kroppenØvelser der træner hele kroppen Øvelser der træner hele kroppen Øvelser der træner hele kroppenØvelser der træner hele kroppenØvelser der træner hele kroppenEfter dagens træning fik jeg testet den nye protein bar fra Star Nutrition, som er bodystores eget mærke.
Jeg har allerede smagt en af de andre smagsvarianter, men denne med saltet caramel var stadig ny for mig. Som i kan se på billedet nedenfor har den en kerne med karamelsauce – hvor lækkert er det lige? Og så indeholder den kun 1.6 g sukker, 14 g kulhydrat, 20 g protein, 7,2 g fedt og 195 kcal og er glutenfri til dem der går op i det.

Proteinbars kan bruges som mellemmåltid, eller en snack på farten eller i sportstasken. Egentlig kan jeg godt lide at have et lille lager af dem herhjemme, og må indrømme at jeg fik spist en del på min barsel. Måske lidt (læs alt) for mange. Nu er det noget jeg får engang imellem, da det kan slukke min trang til noget sødt.
Øvelser der træner hele kroppen
#Bodystoredk