Tidskapsel

e1e5a929-75bb-43b8-afa4-d8799e3e7831 3b249d77-68a4-4775-9c56-5cda27e412be
Lidt familiebilleder fra en af de flotteste vinterdage med sne. Faktisk samme dag som vi rejste til Thailand, så det var lidt af en kontrast der mødte os et døgn senere.
I torsdags var der sne igen, og det bragte mine tanker tilbage til billederne her, hvor vi alle var i haven inden Amilias middagslur. Jeg elsker at tage billeder uanset hvad vi laver, ikke kun fordi jeg driver en blog men også fordi billeder fanger en særlig stemning, og skaber en tidskapsel med minder, som ellers kunne gå i glemmebogen.
En sjælden gang finder i billeder af Lasse herinde, men ikke så ofte. Forleden var der faktisk en læser der spurgte om vi stadig var sammen, og det er vi selvfølgelig. Lasse har bare et helt anderledes forhold til billeder end jeg har. Han er ikke vokset op med at tage billeder på ferier, til fødselsdage, højtider og til hverdag som jeg er. Han er nærmere stik modsat mig, og mener tildels at vores hukommelse burde være tilstrækkeligt med minder. Egentlig kan jeg godt følge ham (nogle gange), da man bør være hundrede procent til stede i momentet, uden at kigge igennem diverse skærme og linser. På den anden side holder jeg virkelig af at forevige vores oplevelser, og er typen der fremkalder vores billeder og laver fotoalbum vi kan kigge i resten af livet. Amilia vokser så enormt hurtigt, og jeg får lyst til at trykke på pause og leve som nu de næste tyve år. Selvfølgelig elsker jeg at se hende vokse op, men hvorfor i den fart? Netop derfor er billederne vigtige for mig. <3 Nedenfor et billede fanget sekundet før Erwin væltede Amilia i sneen. Det var ikke så gennemtænkt af mig at kaste en snebold til hende, for selvfølgelig ville Erwin (som eeeelsker sne) forsøge at fange den. Ups. Hun var heldigvis hurtigt at trøste. 🙂
f762e4ef-eb65-48a5-871b-45a959737f26 93741727-82a8-47a2-adf0-f8f2fc754078