På shopping efter festkjoler i Lilly

Annonce for LILLY
Lilly festkjoler og brudekjoler
Lilly festkjoler og brudekjoler
Til august skal vores lille familie til bryllup på Fyn, hvor min kære veninde Karina fra tiden på TEKO skal giftes. Karina og jeg formåede at gå i klasse sammen i over et år, før vi udvekslende de første ord. Vores skæbne ville at vi endte på samme praktikplads hos Gestuz. Sidenhen har hun haft en værdifuld plads i mit hjerte. På Malta mødte hun mødte hun sin kommende mand. Og selvom det kun var Karina der boede på øen så følte jeg næsten også at jeg gjorde, da alle weekender jeg kunne få fri blev spenderet der.
Lilly festkjoler og brudekjoler
Lilly festkjoler og brudekjolerNu hvor kærligheden skal fejres i sensommeren, har vi været på shopping efter festkjole i LILLY Aarhus.
LILLY butikkerne sælger ikke kun konfirmations- og brudekjoler men også festkjoler. Den viden har jeg dog haft i mange år, for faktisk arbejdede min mor som ung pige, i LILLY butikken i Vejle for godt og vel 50 år siden. Så vi har fra tid til anden talt om de mange smukke festkjoler.
Lilly festkjoler og brudekjolerLilly festkjoler og brudekjoler
Lilly festkjoler og brudekjolerAmilia og jeg havde den mest fantastiske oplevelse i butikken, hvor vi havde booket tid hos den sødeste LILLY ekspedient. På forhånd havde jeg tænkt – enten går det super godt at have en på 1,5 år med, eller også bliver det en stor fiasko. Men set i bakspejlet tror jeg det var gået godt uanset hvad, for vi blev mødt med et kæmpe smil, tålmodighed og ikke mindst plads til bleskift, og spisepauser mellem festkjolerne. 
Lilly festkjoler og brudekjolerLilly festkjoler og brudekjoler
Lilly festkjoler og brudekjolerLigesåvel som mange af jer har kommenteret på mine stories fra butikken, så smeltede Amilia altså hjerter den dag.
Da hun fik hjælp af den søde ekspedient til at iføre sig den første kjole, var lykken gjort. Hun dansede rundt om sig selv, grinte af sit spejlbillede og trippede rundt i de små skinnende laksko. Det var en fest at se hendes øjne lyse, hver gang hun tog et skridt og skoene sagde klik-klak mod butikkens trægulv.
Lilly festkjoler og brudekjoler
Lilly festkjoler og brudekjolerFestkjoler, snit og farver var der altså styr på. Der blev fundet 5 forskellige kjoler frem, som passede til min kulør og kropsform. To gulvlange kjoler, og de resterende tre lidt kortere. Min store favorit var den mørkeblå festkjole (på billedet ovenfor) med det løse stykke stof over barmen og maven. Den var så fin og behagelig at have på. Ingen syninger eller stramt stof over maven. Så der vil også være plads til en lille ekstra dessert og nogle cocktails. 😉

A-kjolen som i ser længere nede, fik jeg anbefalet til mine godt 163 cm. Og da jeg fik den på kunne jeg sagtens se hvad ekspedienten mente. For det høje snit i taljen fik mine ben til at se enormt lange ud. Det var ikke en festkjole, jeg selv havde trukket ned fra bøjlen så derfor var jeg positivt overrasket da jeg fik den på, og følte mig godt tilpas.
Lilly festkjoler og brudekjoler Lilly festkjoler og brudekjolerHavde jeg haft hele dagen, havde jeg gerne prøvet endnu flere kjoler for udvalget til fest var stort. Og så var det bare sådan en god oplevelse. Nu hvor jeg sidder og skriver indlægget her, bliver jeg helt glad og mærker det gode humør jeg kørte fra Aarhus i. Havde jeg haft andre veninder der skulle med til brylluppet på Fyn, havde jeg arrangeret en fællestur hvor vi rigtig kunne få lov at være kvinder og pleje vores feminine side.
Af hjertet tak til LILLY butikken for den bedste oplevelse, jeg glæder mig til at vende tilbage. <3