Et træningsprogram for kvinder til overkroppen

Et træningsprogram for kvinder til overkroppenOkay jeg hungrer virkelig efter at træne overkroppen. I øjeblikket er det bare ikke noget der kommer til at ske, eftersom min skulder langt fra er klar. Hvorfor hungrer man altid efter det man ikke har, eller er i stand til? Før den gik af led var appetitten til at træne ben klart den største. Typisk!

Nå men I skal i hvert fald ikke snydes for lidt inspiration, til et træningsprogram for kvinder til overkroppen, især nu hvor mine træningsdagbøger eller nogle af dem (her, herher og her) bærer præg af skaden. Igår sad jeg som den frosenpind jeg er, og længtes efter Marbella og solen der varmer mod min (efterhånden) blege hud. Så for at få en bid af varmen, kiggede jeg i foto-gemmerne fra vores sidste Get Fit Camp. Her fandt jeg nogle billeder som Maya tog af mig, under en overkropstræning – så nu får i dén serveret så i ikke lider last under fraværet. 😉
Et træningsprogram for kvinder til overkroppenSkulle nogle af jer være skarpe at spotte, at jeg bruger to forskellige sæt høretelefoner på billederne. Så er det fordi jeg var igang med at teste Jabras nyeste skud på stammen, deres Jabra elite sport.
Jeg er storforbruger af deres Jabra pulse udgave, så jeg var ret spændt på det nye par. Der er slevfølgelig et review + en sammenligning af de to par på trapperne til jer.

Et lille sidespring fra hvad dagens skriv jo egentlig skulle handle om, nemlig styrketræning for kvinder – i form af et træningsprogram til overkroppen. Et ‘simpelt’ program i den forstand at man kommer igennem de største muskelgrupper. Ryg, skulder, bryst og en afslutter med ekstern rotation til skulderne.
Husk nu at køre med en vægt der passer til de 12 gentagelser, og ikke en vægt i kan køre op til 20 gentagelser med. I så fald er den ALT for let. Jeg kan ikke sige det nok gange (kærligt ment selvfølgelig), hvis i vil have resultater.

Træningsprogram til overkroppen

3 x chin ups til failure – I må forresten gerne bruge elastik
3 x 12 trx single arm row
3 x 12 shoulder press med håndvægte
3 x 12 liggende chest flyes med håndvægte
3 x 12 row med vægtstang – Hop evt over stangen og lav én burpee inden du skifter arm
3 x 12 elevated pushups
3 x 12 facepull ekstern rotation

Billederne af øvelserne kommer i samme rækkefølge som programmet er lavet. God fornøjelse, og skriv hvis i har spørgsmål <3
Tjek også programmerne til hjemmetræning under menuen her, der er frit valg fra alle hylder.
Et træningsprogram for kvinder til overkroppenEt træningsprogram for kvinder til overkroppenEt træningsprogram for kvinder til overkroppen Et træningsprogram for kvinder til overkroppen Et træningsprogram for kvinder til overkroppen Et træningsprogram til overkroppen for kvinder