Hvor mange skridt om dagen?

hvor mange skridt om dagenhvor mange skrid om dagen Er i egentlig opmærksomme på hvor mange skridt i går om dagen? Og vidste i at der er enorm forskel på, om man har et kontorjob eller arbejder i butik.

For at give jer et eksempel har jeg en veninde der netop sidder på et revisorkontor, imens den anden står i tøjbutik. Hende på kontoret har nået ca 2500 skridt når arbejdsdagen er ovre, imens den anden der står i butik har nået ca. 21000 skridt. Og faktisk siger man at 10.000-12.000 skridt er nødvendigt for at kvinder kan bibeholde deres nuværende vægt. Færre skridt kan betyde at man tager på, hvis ikke der er fokus på kosten. I bund og grund handler det om plus og minus, men jeg er ret overbevist om, at mange bliver overrasket over hvor lidt de bevæger sig.

Jeg har sat mig et lille mål her for 2018, nemlig at blive bedre til at nå de 10.000-12.000 skridt, på dage hvor jeg ikke får trænet. Efter vi er blevet forældre, har jeg ikke lige så mange træningspas om ugen og derfor naturligvis mindre aktivitet. Har jeg en dag foran computeren, hvor træning ej heller bliver en realitet, så må de gode gåsko på, og afsted med mig ud og jagte skridt. En længere gåtur med Erwin, eller en tur på legepladsen med Amilia.

Det er ikke fordi jeg har et mål om at blive tyndere, det er bare ren velvære og sundhed. Har nogle af jer et mål om vægttab, er det selvfølgelig ikke dumt at gå flere skridt. Forresten kan i shoppe en skridttæller her 🙂 Min egen står kun på 3744 skridt her til eftermiddag, godt nok har jeg trænet imorges, men jeg håber nu på at nå de 10.000 inden sengetid alligevel.
God aften <3