Træningsdagbog uge 3 og en skade! Øv

img_2893img_2685
Som jeg skrev i indlægget her, var uge 3 fyldt med snot og feber for vores vedkommende. Både jeg og Amilia var syge. Min krop slap med en enkelt dag på langs, men Amilia havde høj feber i hele 6 dage. Stakkels pus – det gør så ondt når hun har det skidt. Jeg ved det er kliche, men hvor ville jeg ønske at jeg kunne tage det hele for hende.
Først torsdag kunne jeg klemme en træning ind, da hun her gerne ville sove i barnevognen i stedet for hos mig.

Min torsdags træning var langt fra vellykket, for faktisk kom jeg til skade. Mig som ellers aldrig har haft en skade. Jeg ved ikke om jeg har været helt udkørt efter sygdom, og mangel på søvn havde indflydelse, for jeg lavede absolut ikke noget sindssygt. Som i kan se på programmet stopper det ved chest press. Her mister jeg ud af det blå kontakten til min arm som strækt falder bagover hovedet, vel og mærket med 12,5 kg som jeg ikke kan få sluppet. Så armen går vel delvist af led, det er i hvert fald min opfattelse at den lige springer ud fra sin ‘plads’ og tilbage igen. Fy for den lede rødbede, jeg blev så dårlig at jeg løb direkte ud for at kaste op. Tror det var psykisk og selvfølgelig smerten.
De efterfølgende dage, føltes det som om at skulderen ‘faldt af’ engang imellem – det gjorde afsindigt ondt.

Jeg fik tjekket hos en fys, som til min store lykke ikke mener at der er noget revet over. Mine ledbånd er formentlig blevet forstrukket, så det handler om at genoptræne, og gå langsomt frem.
Mit humør var faktisk helt nede og vende, inden jeg fik den nyhed. Det sætter virkelig nogle tanker igang, og google er ikke en ven i den process! Jeg har bestemt fået et helt andet syn på det at være skadet.
Min opfattelse er at det er en lille skade jeg har pådraget mig, for jeg kan mærke at det går hurtigt frem. Efter de første to dage aftog smerten betydeligt, så nu handler det naturligvis om ikke at gør noget forhastet, men at give den tid til a blive stærkere.


Mandag d. 15 januar
Træningsfri

Tirsdag d. 16 januar
Træningsfri

Onsdag d. 17 januar
Træningsfri

Torsdag d. 18 januar
Opvarming 6 min sjip

Cirkeltræning 3 runder
30 walking lunges 2×10 kg
30 elevated pushups (fødder hævet på en bænk)
30 back foot elevated lunge 8 kg (en fod hævet på en bænk)
30 sit ups på boss bold

A1 3 x 5 chin ups
A2 3 x 10 hanging legraise

B1 2 x 10 chest press 2×12,5 kg

Fredag d. 19 januar
Træningsfri

Lørdag d. 20 januar
10 min crosstrainer level 10
10 min crosstrainer 30 sek/ 30 sek intervaller level 12 (Så hurtigt som muligt/og almindeligt tempo)
10 min crosstrainer 40 sek / 20 sek intervaller level 12 (Så hurtigt som muligt/og almindeligt tempo)
15 min crosstrainer level 10

img_2892

Søndag d. 21 januar
40 min crosstrainer skift mellem level 8 og 15