Trang til frisk luft, i en ny klapvogn

Vognen og køreposen er sponsoreret af Jollyroom
jollyroom
Jollyroom

Sikke en uge 3 fyldt med snotnæse og feber. Amilia har siden søndag haft feber, og er stadig ikke på toppen. Så det har været en hel uge hjemme for mit vedkommende, og stort set uden arbejde. Udover at det selvfølgelig er hyggeligt at have ekstra tid med hende, så skærer det i hjertet når hun har det dårligt. De sidste dage er der dog kommet lidt smil på igen, og der har været overskud til at komme ud i den friske luft.
Jollyroom
Som i ved bruger vi normalt en babyjogger summit klapvogn. En vogn som er fantastisk hvis man er typen der vil løbe, og vi er bestemt glade for den (jeg har et indlæg undervejs for løbeentusiasterne).
Det eneste jeg må påpege er, at hun i joggeren vender med ansigtet væk fra os. Så nu hvor vi fik muligheden for at teste en klapvogn fra Jollyroom, valgte jeg en af mærket Crescent hvor der både er mulighed for at vende den ene, og den anden vej.
Jollyroom
Det har været en sand fornøjelse, især nu hvor hun er syg og søger endnu mere nærhed. Imorges efter morgenmaden, fik vi rigtig snakket på gåturen. Hun pegede på biler, på træerne og forklarede. Hun nød særligt at vi kunne kigge på hinanden når vi talte. Jeg må indrømme at jeg synes det var lidt ekstra hyggeligt.
Jollyroom
Amilia er begyndt at kende sin egen vilje. Hun ved hvordan hun vil have tingene, og det giver af og til nogle sjove situationer. Eksempelvis da jeg satte hende i vognen her første gang. Hun så helt skør ud i ansigtet, og pegede på ryglænet som jeg havde indstillet helt ret. I hendes babyjogger er ryglænet altid lidt skråt, så hun kan læne sig tilbage og sådan skulle det i hvert fald også være i den nye vogn. Hver tumling har vel sine præferencer 😉 Ryglænet kan også lægges helt ned, men det bruger vi aldrig under gåture. Hun er ikke typen der lader sig falde omkuld i søvnen, under den gåtur. Hun kæmper og holder sig vågen til hun bliver puttet hehe.

I er sikkert interesserede i hvor meget vognen fylder sammenklappet, det spørger i ofte om når jeg poster billeder af babyjoggeren. Så jeg må hellere nævne at den ikke fylder meget, (tjek evt. jollyroom hvor der er et billede af det) Og man behøver ikke tage hjulene af, men muligheden er der.
De fire hjul skulle jeg lige vænne mig til, for vi er kun vant til tre hjul. Og egentlige synes jeg der er fordele og ulemper ved begge, især for os der har hund.
En vogn med tre hjul (det forreste er et drejehjul) er noget nemmere at rotere og dreje med, men en vogn med fire (faste) hjul kan være praktisk hvis man samtidig holder sin hund i snor på den ene hånd. Trækker Erwin i snoren til venstre, ja så drejer den trehjulede til højre. Upraktisk hvis der lige kommer en cykel bagfra – i kan næsten høre jeg har stået i situationen 😉

Crescent kombi vognen kan i øjeblikket shoppes med 1200 kroners rabat til en pris på 2399,-  Den fine Petite Chérie kørepose er sat ned fra 1095,- til 399,-  
Jollyroom
Nu vil vi bruge weekenden på at komme helt ovenpå igen. Få mere frisk luft i vognen, og ellers slappe af. Imorgen er vores planer desværre aflyst indtil hun er på toppen. Amilia skulle ellers have haft besøg af Fleur, og hendes forældre som kom for at overnatte. Øv når man havde glædet sig. Jeg tror efterhånden også hun savner at lege med nogle børn, i stedet for sin mor og far. Vi krydser fingre for en frisk A mandag <3 God weekend.