At indrette børneværelset billigt

jollyroom
Det lille pus, hun gør det svært for hendes forældre ikke at forkæle hende. Amilia er nu 1,5 år gammel og på ingen måder en baby mere hvilket kan være svært at forstå, for det føles som et øjeblik siden at hun var blot spiste, sov og fik skiftet ble.
Hun har holdt lang juleferie fra vuggestuen helt fra d. 8 december til i igår d. 3 januar. Vi har derfor haft god tid til lidt fornyelse på hendes værelse. Jollyroom kører i øjeblikket med rigtig gode rabatter, så det kan lade sig gøre at indrette børneværelset billigt.

jollyroom
ALICE & FOX REOLHUS før 1049,- nu 439,-  MINITUDE TIPI før 1199,- nu 639,-
jollyroom
I julegave fik hun en rigtig hygge tipi. Vi bygger tit huler som hun elsker at lege i, så mine tanker var at en tipi ville falde i god jord. I juledagene stod den placeret i stuen, men nu har vi rykket den på værelset, hvor vi kan læse godnathistorier inden sengetid. Jeg må nok indrømme at Amilia ikke er den eneste, der synes det er møghamrende hyggeligt at sidde i den.
jollyroom
ALICE & FOX SENGEHIMMEL før 799,- nu 399,- OPBEVARINGSKURV før 139,- nu 119,-
Over hendes seng har vi sat en sengehimmel op. Sådan en havde jeg også selv som barn, og mindes stadig hvor hyggeligt det var. Min mor syede den selv, men desværre gik den i stykker til en børnefødselsdag. Siden da drømte jeg om en ny, men Lasse synes det blev for pysse nysse over vores seng, så nu fik Amilia en over hendes i stedet 😉
jollyroom