6 sunde kager der smager fantastisk godt

Annonce for Bodystore
6 sunde kager

Sunde kager kan sagtens smage godt. Og med sunde kager, mener jeg opskrifter der ikke indeholder store mængder raffineret sukker og hvidt mel. Kagerne ovenfor er alle af slagsen som jeg spiser med rigtig god samvittighed, og så mætter de tilmed også rigtig godt. Det betyder naturligvis også, at jeg spiser mindre af det.
Når det så er sagt, er jeg bestemt ikke hellig og spiser også kage der indeholder tilsat sukker. Men jeg holder af at eksperimentere i køkkenet, og forsøge at få den gode smag frem uden at tilsætte sukker, og når det lykkes så hvorfor ikke undvære det?

6 SUNDE KAGER DER SMAGER FANTASTISK GODT

Har du intentioner om at skære ned på sukkeret i 2018 har jeg linket til mine bud på sunde kager nedenfor.
Sunde Cookies med Chokolade
Sund Blåbærkage med Lemon
Sunde Småkager
Sund Blødende Chokoladekage
Svampet Banankage Uden Sukker
Morgenmadstærter med gryn, hørfrø og chiafrø

Ingredienserne til et sundere køkken forhandles på bodystore. Siden sommer har jeg både bestilt mandler, proteinpulver, sukkerfri chokolade, sukring, mandelmel, kokosmel og meget mere på deres side. #bodystoredk