Sunde og nemme måltider til baby

Sunde og nemme måltider til babymette lyngholm
Endelig har jeg fået mig taget sammen til at vise jer en fantastisk skabning, som står i vores køkken. Helt fra den blev vores for ca 1,5 år siden, har jeg haft planer om at skrive om den, for den om noget har gjort livet med baby/barn nemmere, og især det med at lave sunde og nemme måltider til baby. Det er 100% vores egen investering, hvis nogen skulle være i tvivl og jeg købte den fordi min veninde havde en med hjem til os, hvor jeg så den in action. Apropos veninde, så er det virkelig praktisk at have en med en pige der er 6 måneder ældre end Amilia. Udover at de leger sammen, så er det nemt at spotte hvilket udstyr vi har brug for, hvilket der er no go, og hvad man skal sætte på ønskesedlen. Så tak for det Camilla hvis du læser med <3

Philips Avent maskinen blev erhvervet da jeg  havde et ønske om, at lave mest mulig babymad selv. Vi er dog på ingen måder hellige, og har også købt vores ration af babymad på glas, men maskineriet her, har i hvert fald gjort hjemkundskaben nemmere.
mette lyngholm
Da Amilia som baby begyndte på mos, tog vi den i brug. Men hvad er lige det smarte ved denne baby-gadget?
En ting er at grøntsagerne bliver dampet i stedet for kogt. Herved er man sikker på at bevare alt det gode, teksturen og væsken til blendningen.
Dertil er den nem at bruge. Og nem er vigtigt med en baby i huset, det kan alle mødre med garanti skrive under på. Avent damperen er så fancy, at man ikke behøver at holde øje med den, den bipper nemlig når grøntsagerne er dampet til perfektion. Herefter vender man glasset rundt for at blende.
Mosen kan spises med det samme. Sættes på køl, eller fryses ned i den tilhørende bøtte som man også kan sætte i damperen på et optønings program.
Rengøringen kan jeg heller ikke klage over, for glasset, låget og kniven kan nemlig tåle opvask.
mette lyngholm
Det har for os været en eminent måde at få en masse grøntsager i Amilia, for smagen kan jo varieres efter temperament. Ligeledes kan konsistensen også blendes som man synes. I dag kan hun stadig godt lide mos, men variation og noget at tygge i er godt og derfor blender jeg nogle gange kun en smule, og andre gange damper jeg blot.
Den kan selvfølgelig også bruges til smoothies og frugtmos, som bestemt også er et hit her i huset.
mette lyngholm