Et juleønske opfyldt

Annonce for Fisher-Price
Fischer price puppy

Selvom Amilia ikke selv kan lave sin ønskeseddel endnu, så kan hun jo godt give udtryk for ting hun synes er spændende. Puppy fra Fisher-Price var allerede på ønskesedlen sidste jul, men desværre havde julemanden ikke lagt den under træet der. Til gengæld kom han forbi med den 1. december i år og glæden var stor. Hun havde julelys i øjnene, for hun har nemlig allerede testet den hos hendes veninde Fleur. Og selvom hun er blevet et år ældre, er den stadig et hit for Puppy er lavet med tre forskellige niveauer. Så alt efter behov kan man ændre sværhedsgraden, hvilket er fedt for så bliver hun ved med at blive udfordret. Amilia synes det er så sjovt at lære, og er rigtig stolt når hun kan finde puppy’s fod eller hendes egen. Den lærer hende også farver og tal, os som i kan se i videoen så synger den også for hende imens hun danser.

Herhjemme pakker vi legetøjet ned og tager det frem igen efter noget tid, simpelthen for at holde interessen høj. Man kan jo købe sig fattig i nye ting. Med det i baghovedet får puppy point i bogen hos mig. For den vokser med med hende og bliver ved med at være interessant. Og skulle der sidde nogle nysgerrige typer, der overvejer om den skal under juletræet, så kan i nedenfor se lidt mere om de tre niveauer.

Niveau 1: Udforsk, er til 6 måneder gamle babyer – Første ord og lyde øger babyens nysgerrighed

Niveau 2: Opmuntre, er til babyer mellem 12-18 måneder – Stimulere baby gennem spørgsmål og enkle retninger.

Niveau 3: Lad som om, er til babyer mellem 18-23 måneder. Fantasifulde sjove og tidlige rollespil egenskaber: 50+ sing-along sange, melodier og sætninger. Puppys mave, ører og lysende hjerte svarer til babyens berøring

Og så kan i selvfølgelig læse endnu mere om Puppy her.
Fischer price puppy