Juleønsker der motiverer

Annonce for bodystore


Mette Lyngholm

mette lyngholm

Min egen ønskeseddel har jeg lige sendt afsted til familien. Og de fleste julegaver som skal foræres væk er allerede købt, for vi rejser jo om intet mindre end 5 dage og kommer først hjem igen d. 21 december. Jeg har i dag strikket lidt juleønsker der motiverer sammen til jer, de er dog ikke på min egens ønskeseddel, for jeg ejer allerede de fine ting på collagen. Men netop derfor ved jeg også, at det er nogle ting jeg er glad for, og som i sikkert også vil få glæde af og måske endda kan bidrage til et aktivt 2018.

Toppen er fra Craft, som jeg synes er begyndt at lave ganske lækkert træningstøj. De har vist tidligere være kendt for et noget kedeligere udtryk, men toppen her til 249,- synes jeg rigtig godt om. Den sidder pænt, er behagelig og har en skøn farve der minder mig om vintergækker.
En TRX må enhver træningsentusiast eje, og den skal også med os på ferie hvor vi hænger den op i en palme, så vi kan få ekstra sved på panden. Jeg har nu haft min siden 2013, og den er stadig i top form, jeg vil gætte på at den holder et helt liv sådan en. Vil man træne i hjemmet, er den også bare eminent. Se indlægget her og her
Skoene fra adidas, også kaldt adipower er til de tunge løft og den gode teknik. Har man problemer med at hælen løfter sig under squat, eller at man ikke kan komme langt nok ned. Så er de et must.
Foam rolleren har jeg kastet på kærlighed på igen. Den kræver et helt indlæg for sig selv, så kig med her, hvis du ikke allerede har læst det.
Kettlebells og sjippetov – redskaber jeg bruger til at træne herhjemme. Jeg har i øjeblikket 8, 10, 12, 14 og 20 kg kettlebells men det varierer meget hvilke jeg bruger.
De sorte tights er fra mærket Casall og er med den brede kant virkelig behagelige at have på. Og så synes jeg detaljerne over knæene er super fine og feminine.

Hele collagen kan shoppes på bodystore, som også forhandler kosttilskud og alt hvad et træningshjerte begærer.

Mette Lyngholm

#bodystoredk