En dag med Kari Traa

Kari traaHele flokken fra igår, samlet i den kæmpe sofa hos thewolfpackgym..
kari traa
Kari traa
Hvis i fulgte med på min story igår, så bemærkede i nok at jeg var en smuttur i København for job for Kari Traa. Maya og jeg var nemlig booket til at lave videoer, til en ny fed kampagne de kører i 2018, jeg ved ikke om jeg må løfte sløret for navnet så jeg må hellere vente. Men i kan godt glæde jer, for den bliver sjov.
Da vi ankom i thewolfpackgym stod Kari Traa teamet klar til at modtage os, og derefter skød vi egentlig dagen igang. Måske i kan kende Camilla (@fitnnrun) på nogle af billederne, hun arbejder nemlig for Kari Traa. Og Claudia, hvis nogle af jer følger med i vild med dans? Selvom hun har flere talenter end dans, er det nok her mange af jer kender hende fra. 
Kari traaMaya og jeg afprøver nye øvelser 😉 Bare vent til i ser videoerne hehe.
Kari traaKari traa
Kari traaMortypen her, havde selvfølgelig pakket forfriskninger til den lange transport. Selvom jeg er typen, hvis blære mindst skal have to stop på turen til hovedstaden, så skal der altså væske til. Og kokosvand er genialt til at dag foran kameraet, hvor jeg godt kan glemme at få væske nok undervejs. Det er nemlig perfekt hydrering, da det er spækket med elektrolytter der holder på væsken. Om 10 dage går turen til thailand, så skal der tømmes kokosnødder. Herhjemme ‘nøjes’ jeg med cocofuzion
Kari traa kari traa
Sidder netop og bladrer i de nye Kari Traa Styles spring/summer 2018. Så mange fine ting <3