Power Blend til morgenmad? (Rabatkode i indlægget)

Annonce for Ezypro


Indrømmet, den helt store kreativitet besidder jeg næppe om morgenen. Når vækkeuret ringer kl. 06.00 og Amilia ikke er vågnet endnu, så handler det om at få mig gjort færdig hurtigst muligt, for det er bare titusinde gange nemmere, end når hun står og roder i mit tøj, og og render rundt med min mascara og pudder i hele huset. Andre mødre derude?! Så ved i hvad jeg mener. Her i huset prioriteres sund morgenmad. Lasse er mest på grøntsagsjuice, som vi presser dagen før. Men damerne her i huset, vi er mere til en solid gang morgenmad. Når jeg henter Amilia på hendes værelse, så løber hun ud til nomi højstol og vil op og sidde ved bordet, ergo er hun lige så drønsulten om morgenen som mig.


Amilias morgenmad varierer lidt, oftest bliver det havregrød lavet på mælk. Andre gange A38, eller knækbrød. I weekenderne laver jeg engang imellem bananpandekager til hende, men i hverdagen er der altså ikke tid. Vi er tre der skal i tøjet, have morgenmad, have overtøj på, lufte hund og aflevere i vuggestuen.
Min egen morgenmad indeholder 9 ud af 10 gange havregryn, mælk gg så hælder jeg Power Blend fra Ezypro i. Som jeg før har fortalt, så findes de i tre smagsvarianter og de kan også spises uden at blande med havregryn, for der er faktisk havreklid i bøtten i forvejen. Produktet her holder jeg faktisk oprigtigt meget af, for det smager fantastisk og fungerer for mig. Derfor har jeg også snart brugt det i et års tid.
Derfor har jeg også fået lov til at dele en rabatkode med jer der giver 15% på deres site, hvis I nu ikke var så heldige at få rabat derinde til Black friday. Koden er Mette, og gælder ugen ud.