At få børn til at spise flere grøntsager

At få børn til at spise flere grøntsagerFra fredag til i dag søndag, har jeg haft fornøjelsen af min bedste veninde Helene. Lasse har nemlig været i København med fodbold og efter kampen blev han på sjælland, for at besøge en kammerat. Derfor har den stået på ren tøsehygge herhjemme. Ikke fordi der er sket der helt store, men vi er ret gode til at hygge med ‘hverdags-ting’.
Nogle gåture med hunden, filmaften, slik, leg med Amilia, caffe latte, madlavning, sleep over og en tur på Joe and the Juice.

Det er anden gang Amilia besøger stedet og hun er vild med det. Danser til musikken og slubrer grøntsager i sig. Begge gange har vi bestilt en Joes Green Mile bestående af broccoli, spinat, avocado, æble og citron. Den kan anbefales hvis i skulle komme forbi.

Besøget i lørdags fik mig også til at tænke på, hvor genialt det er for at få børn til at spise flere grøntsager. Og med ingredienser som den vi fik, så mætter den også godt og indeholder en masse fibre.
Derfor vi have investeret i en ny juicer. Så vidt jeg kan forstå på jer læsere, skal vi have fingrene i en Witt by Kuvings slowjuicer C9600. Den dog pænt pebret, men forhåbentlig pengene værd. Så nu er det bare at spare sammen og komme igang med at juice.At få børn til at spise flere grøntsager