Når man løfter i flok, bliver resultaterne bare dét bedre

Annonce for Toodl
#neversportalone


_mly7341
Siden 2009 har jeg været medlem af et træningscenter. Der er efterhånden en del træninger på kontoen, både indendørs og ude i naturen. Og netop min passion for at træne, og dele mine erfaringer, resultater, succeser som fiaskoer og alle tankerne derimellem har hele tiden været en enorm drivkraft for mig. De sociale medier og her snakker jeg faktisk om jer der læser med, I har gennem årene haft en fantastisk indflydelse på mig. Faktisk synes jeg det er lidt svært at sætte ord på, for hvorfor deler man billeder af sin træning? Men for mig handler det om fællesskab, feedback, venskaber, inspiration og om at motivere hinanden. _mly7253


I den anledning vil jeg fortælle jer om en app, som jeg er faldet over. Navnet er Toodl og er en såkaldt social sports app, med sloganet  ‘Never Sport Alone’. Det er første gang jeg støder på en trænings app som er social, hvor man kan udfordre hinanden eller finde en træningsmakker. I mit tilfælde har jeg indtastet fitness, løb, crossfit og gymnastik som interesser og gennem swipefunktionen kan jeg så finde ligesindede. Resultaterne kan jeg filtrere så jeg kun finder dem der bor fx. 10 km fra mig. Hvilket er smart hvis jeg fx ønsker at finde nye træningsbuddies efter vi er flyttet til en ny by. _mly7261Vil jeg derimod blot finde inspiration, motiveres eller uploade en challenge, så kan man også det. Med en profil kan man også dele moments i billeder eller video fra sin træning. App’en er vel en slags facebook/instagram for sportsuniverset, bare med nogle ekstra seje funktioner.

Sport om noget formår at forene mennesker, det oplever jeg i høj grad når jeg underviser på mine bootcamps i Marbella. Uanset om du er erfaren sportsudøver, nybegynder, ung, gammel, stærk, hurtig, hende der sveder mest eller ham der altid brøler højest,  så han man noget til fælles når man elsker at være aktiv. Og når man løfter i flok, bliver resultaterne bare dét bedre og så har man det oven i købet sjovere! Personligt er jeg vild med ideen om at have en social sportsapp, hvor folk kan samles. Jeg er allerede i fuld gang med at bruge appen, og ligger en masse inspiration fra min træning op. I kan følge med her, og hvis i har mod på det så send mig endelig en challenge. 😉
_mly7286