Mellemmåltid med nødder og protein müsli

Annonce for Bodystore

Mellemmåltid med nødder og protein müsli

Kender i det at torsdag nogle gange føles som fredag? Sådan har jeg det i dag. Faktisk kunne jeg næsten ikke sove i nat fordi, jeg har glædet mig så sindssygt meget til i dag. Hvorfor får i at vide imorgen, for jeg sidder nemlig lige nu og redigerer video fra dagens store begivenhed.
Samtidig sidder jeg med et mellemmåltid, da jeg er blevet drønsulten selvom jeg har fået frokost for et par timer siden. Det med mellemmåltider kan godt være lidt svært, når man gerne vil spise sundt. Det bliver i hvert fald hurtigt her jeg tager noget sødt og sukkerholdigt, kender i det? De sidste uger har jeg fået for mange knap så sunde snacks, så nu spænder jeg ballerne og har derfor bestilt en stort portion forskellige nødder og protein müsli, som jeg kan bruge til en skål med skyr som i dag.
Og så bliver jeg nødt til at påpege hvor stor forskel der er på mandler. Denne gang har jeg bestilt fra bodystore, og hold da kaje de smager anderledes end dem fra supermarkedet. Så er det sagt.