Hvorfor føles en træning så godt?

Annonce for Kari Traa
Hvorfor føles en træning så godt?

Jo ser du, når man træner frigiver kroppen endorfiner som er en slags humørbooster. Det er ikke for sjov at man anbefaler minimum 30 minutter aktivitet om dagen, det påvirker nemlig ikke kun din fysiske sundhed. Træning anbefales jo også især for folk med depression. Og som i nok ved, er jeg kæmpe fortaler for at træne under graviditet, her handler det ikke kun om at undgå de unødvendige kilo på sidebenene, men træning byder på så utrolig mange skønne ting for både mor og baby. Og bl.a godt humør!

En anden ting der er skøn for humøret er farver. Og her kan man altid regne med Kari Traa, der svøber os i skønne varme efterårsfarver. Udover at jeg har været heldig at få fingrene i nogle af deres styles og jeg også være inde og lure på resten af kollektionen som kan shoppes her


OG HUSK AT -> #CELEBRATEYOURSELF – Er du på udkig efter et træningsprogram til hele kroppen så kig forbi her, hvor jeg deler ud af gode og effektive øvelser. I samme indlæg finder i også en video fra Kari Traa’s #celebrateyourself kampagne, og den er virkelig et kig værd!

Hvorfor føles en træning så godt?