Tag det roligt


Forleden var jeg jo i Skagen på ‘Glow Camp‘, men det er egentlig ikke jeg vil skrive om i dag. Men derimod det lille billede ovenfor, som i ikke skal snydes for. Det minder mig nemlig om, hvor pokkers dejligt det var at slappe helt og aldeles af. Da jeg var yngre forstod jeg ikke ideen med at have et sommerhus i Danmark. Hvorfor køre et andet sted hen, hvor vejret højest sandsynlig også er dårligt? I dag forstår jeg det, og det gik endda måske først rigtig op for mig i Skagen.

For når man ikke er ‘hjemme’, er der ikke en masse pligter der kalder. Der skal ikke handles stort ind, og huset trænger ikke til hovedrengøring, som man burde gå igang med. Når man er ude, kan man tillade sig at gøre alt i et langsommere tempo, og tage sig tid til at leve livet.

Noget jeg gerne vil være bedre til, også når jeg er hjemme. Så for både min egen skyld og for jeres, så får i en lille liste med et par tips i kan skrive bag øret.

♥ Gå flere ture – også i regnvejr, det er altid fantastisk når man først er ude i det. Bladenes nuancer er helt fantastiske i øjeblikket.

♥ Efterlad mobilen i den anden ende af huset – Vær mere offline, lad instagram vente og facebook for den sags skyld. Vær mere til stede. Download evt app’en ‘moment’ som hjælper dig til at bruge mobilen mindre.

♥ Nyd en god bog med en kop kaffe, nødder eller chokolade. Bøger har altid været forbeholdt ferie for mit vedkommende. Oktober skal være måneden hvor jeg begynder at læse om aftenen, i stedet for at se tv og serier.

♥ Yoga føles så fantastisk. I skagen lavede vi yoga en onsdag morgen, det mindede mig i den grad om at jeg skal igang igen. Jeg må prøve yoga i fitness world og have gang i min yoga app på ipad’en igen.