Ruths Hotel med Ole Henriksen

Annonce for Ole Henriksen
Ruths hotel

I sidste uge kom jeg hjem fra tre formidable dage i Gl. Skagen på Ruths Hotel. Anledningen var en invitation fra Ole Henriksen til hans #GLOWCAMP med 9 andre skønne kvinder fra Danmark, Sverige og Norge. Tre dage med mulighed for at komme helt ned i tempo og med skøn økologisk mad, hudpleje, spa, gåture og yoga på programmet. Da jeg sad i strandhuset som jeg havde helt for mig selv, gik det op for mig at jeg ikke har taget mig tid til at slappe af på dén måde rigtig længe. Så beslutningen faldt på at nyde det i fulde drag, og endda måske lige 10% mere end det.
Ruths hotelRuths hotel
Ruths hotel
Omgivelserne smittede i den grad også af på os. Skagen uden for sæson, er en stor kontrakt til sig selv i de måneder for der er fuld speed på. Det er bestemt ment på en god måde, og det bliver ikke sidste gang jeg besøger skagen uden for sæson.
Ruths hotel Ruths hotel Ruths hotel
Hyggemiddag hvor der så fint på vores plads, ventede et par bløde og varme cashmere hyggesokker.Ruths hotelRuths hotelRuths hotel
En lille kurv med lækkerier, som jeg hyggede med ved pejsen inden sengetid.
Ruths hotel img_6834
Min ansigtsbehandling var en stor fornøjelse, ikke mindst for min hud men også vældigt afslappende. Dagen efter fortsatte jeg selv med Ole’s produkter som netop er blevet relanceret. Han har tilføjet en ny kollektion til hud der har tendens til at være olieret/fedtet. Det lyder måske som en dårlig reklame, men jeg er faktisk vældig begejstret for min oplevelse med produkterne. I  flere år har jeg haft sådanne indkapslinger (som kan udvikle sig til urenheder), som morgenen efter ansigtsbehandlingen var elimineret i høj grad. Der er stadig en smule tilbage, så nu knokler jeg på med hudpleje, som jeg iøvrigt fik kyndig vejledning til at Ole. Når der er gået nogle uger, så kommer der et indlæg om produkterne. I er nemlige flere der har spurgt ind til dem på min story, efter jeg fortalte om min gode oplevelse.
Ruths hotelRuths hotel Ruths hotel
Legede Ole H model for en stund. Er ret glad for at de orange produkter er placeret SÅ perfekt 😉

Ruths hotel
Et billede fra en alene stund med Ole. 
Ruths hotelRuths hotel
Yoga kl. 07.00 onsdag morgen.. Tak for lån af ryggen Sara Maria og i øvrigt dit skønne selskab.
Ruths hotel Ruths hotel
Afslutning med rundvisning på skagens museum. Den søde kvinde på billedet, fortalte om de forskellige billeder malet af skagensmalere. Selvom jeg ikke har den store kunstinteresse, så var det spændende at høre om historierne der gemmer sig i de forskellige billeder.Ruths hotel