Rabatkode til Zentabox

Rabatkode til ZentaboxAnnonce for Zentabox

En ny uge er startet og min ‘almindelige’ hverdag. De af jer der har kigget med har nok bemærket at en sidste uges tid, har været lidt udover det sædvanlige. Først 4 dage på Malta med mine skønne to søstre, og direkte videre til Skagen med Hr. Ole Henriksen i 3 dage – #iloveit

I anledningen af at være på farten, så jeg mit snit til at påpege konceptet Zentabox som jeg stadig er glad for at benytte. Vitaminer, mineraler og fiskeolie i rejsevenlig format. Indpakning er doseret til hver enkelt dag, så det var nemt for mig at hive et par dage af rullen og lægge i min lille kuffert.
rabatkode til zentabox
Den kære zentabox er også yderst tidsbesparende, hvilket jeg sætter pris på da der er mange ting vi skal nå fra vi åbner øjnene, til arbejdsdagen begynder. Udover at komme i tøjet og smukkesere mig en smule, så skal Erwin luftes, Amilia skal i tøjet og vi skal spise morgenmad. Hun er netop begyndt at insistere på, at spise sin havregrød 100% selv, så det tager altså en del tid da teknikken ikke helt er på plads endnu. Jeg farer aldrig rundt imens hun spiser, da jeg synes dagen skal starte sammen rundt om bordet.
Den nemme indpakning som mine kosttilskud er pakket i, betyder at jeg ikke skal bruge tid på at åbne 6 forskellige bøtter. Derimod kan jeg bare åbne posen!

Rabatkode til ZentaboxI har før spurgt mig om prisen på en Zentabox. Det afhænger fuldstændig af hvor mange tilskud du har behov for. Med med tre tilskud om dagen, så koster det fra 120kr. for 28 dage inkl levering til din dør. For hvert tilskud du putter oveni koster det fra 40kr. for 28 dage, og så får man 50% i rabat fra dit 4 tilskud og frem. Håber det giver mening?
Ved at skrive Mette17 ved bestilling, får i dog 25% rabat de første to måneder.

Og fortvivl ikke, hvis du synes det er en jungle at finde ud af hvad du skal bruge. Man udfylder nemlig en sundhedsprofil, som fortæller dig nøjagtig hvad du bør vælge.
I kan eventuelt tage et kig på et andet skriv jeg har lavet om Zentabox her ‘Glem ikke dine kosttilskud

Rabatkode til Zentabox
Se lige Erwin – han kigger altid sådan på mig når jeg pakker min kuffert.