Kødfri mandag

img_6613-2
Tidligere har jeg delt med jer, at vi forsøger at skære lidt ned på kødet her i huset. Man kan vel egentlig sige at vi nu har taget et step op, og indført kødfri mandag. So far er vi kommet til fjerde uge, så nu håber jeg vi kan fortsætte i samme stime. Den største udfordring er at finde inspiration. Vi er ikke interesseret i ‘bare’ at spise salat hver mandag, vi skal have noget solidt indenbords, i hvert fald til dagens sidste måltid – aftensmad.

Derfor synes jeg lige, at jeg ville dele denne lille succes oplevelse med jer. Massaman Curry, som er en opskrift fra Valdemarsro var både mættende og rigtig hurtig at lave. Selv Amilias tålmodighed blev ikke sat på prøve, da jeg kun var i køkkenet i ca. en halv time.

Jeg er i øjeblikket igang med et lille projekt, der går ud på at samle nemme og lækre hverdags opskrifter sammen. De skal samles i en lille bog, så vi nemt kan bladre dem igennem når der skal laves madplan til hele ugen. Vi har tidligere haft lidt opskrifter på ipad’en, lidt under bogmærker gemt på vores mac og lidt gemt som screenshots på vores telefon. Det fungerer ikke optimalt, så nu skal de samles på den gammeldaws måde, så vi kan have dem stående i køkkenet.

img_6612-2