Speed chute pro

Speed chute proSpeed chute proskaermbillede-2017-09-12-kl-22-19-44En sjov ting jeg har leget lidt med, vil jeg vise jer i dag. På jysk- en slags faldskærm, men det korrekte navn er efter sigende en ‘Speed Chute Pro’, som forhandles hos bodystore. Vi testede den for nogle uger siden, og havde det ret morsomt med det.På nogle måder er jeg jo ret vild med løb, tempoet skal bare enten være i et pace hvor jeg kan fortsætte længe, eller også skal det være sprint! Alt derimellem har bare aldrig rigtig fanget mig. I ved der hvor man arbejder på, at nå et bestemt antal kilometer på et specifikt antal minutter. Det er slet ikke mig. Men sprint er jeg vitterligt glad for! Følelsen af at stå på løbebånden og skrue tempoet helt op, kan give mig sommerfulge i maven. Også kaldet adrenalin 😉Speed chute proDa vi boede i Norge var det oplagt at løbe bakkesprints udenfor, det gav også en fed følelse. Jeg husker stadig den sidste dag vi løb, Lasse og jeg. Vi tog tid på hvor mange sekunder vi brugte på at nå op ad bakken og jeg gav mig så meget, at jeg lå på jorden med monster kvalme. Senere fandt vi ud af, at det nok var fordi jeg var gravid! Men følelsen af at presse kroppen er fed.
Det med at give sig max i løbet af 20 eller 30 sekunder, det tiltaler mig og derfor synes jeg også faldskærmene her er sjove.
Meningen med skærmene er at du hurtigere bliver presset under sprint, idet modstanden bliver større. Derved kan man øge eksplosivitet, acceleration og topfart. Fedt ikke?!
Har du ligesom mig nogensinde drømt at du løb, løb og løb alt hvad du kunne uden at komme frem ad? Sådan en følelse er det lidt at løbe med faldskærmene efter dig. Dog på den sjove måde.

Sprint og intervaltræning sådan generelt set, er jo rigtig godt for mange ting. Bl.a er det super effektivt hvis man ønsker et vægttab. Kroppen bruger enorme mængder krudt på at restituere efter en omgang sprint, og derfor forbrændes også en pokkers masse energi. Sprint- og eller intervaltræning er en del af mine træningspas to-tre gange om ugen og har været det i flere år. Selvom jeg ikke er ude efter et vægttab, er det en fantastisk måde at udfordre konditionen og vedligeholde sin form.
#Bodystoredk