Et glædeligt gensyn

hail merryskaermbillede-2017-08-31-kl-16-52-54Mon nogle af jer læsere har fulgt med siden jeg var i USA? Det var tilbage i 2015 og i så fald har i set denne tærte før. Mit eget gensyn med den var nærmest jublende. Min ældste søster og hendes kæreste har nemlig rejst rundt i USA i tre uger, og efter adskillige år at have fablet om coconut créme vanilla tart, så overraskede de mig forleden med fire styks hjembragt fra rejsen.Tærterne forhandles i Whole Foods, som er en fuldstændig fantastisk fødevarekæde i det store Amerika. Skal i på den anden side af Atlanterhavet, så er det en attraktion i sig selv.

Hail merry
hail merrySiden lørdag forrige weekend, har jeg faktisk været småsyg. Det er først i dag jeg har haft overskud til træning og følt mig lidt oppe på dupperne igen. Når jeg har det skidt, må jeg indrømme at jeg får ret ondt af mig selv. Mit ellers altid høje humør styrtdykker – jeg er simpelthen ikke god til at lave ingenting og føler jeg burde gøre og nå en masse. Jeg tog mig dog tid til nyde en (eller to) af de fire tærter, og også nærstudere indholdet i dem. For eftersom jeg ikke har kunne opstøve en dansk forhandler, eller nogen der kan sende dem til vores adresse, ja så må jeg jo selv igang.
hail merryDer er selvfølgelig en pokkers masse kokos under ingredienslisten, bla. kokosolie. I den sammenhæng får i lige et produkt fra vitaprana at se. En bøtte på 500ml til 84 kroner, en ganske fornuftig pris for den mængde. Kokosolien kan shoppes her. Bodystore som er forhandleren, har en del forskellige helseprodukter fra mærket, men også fra andre mærker.
I nærmeste fremtid vil jeg forsøge at trylle end ligende rawcake tærte frem til jer, så i alle kan få at smage hvor skøn en smagsoplevelse den er. 
hail merry
#bodystoredk