Det er tid til at smide pelsen

Bosch proanimal
skaermbillede-2017-09-11-kl-12-41-08Har du hund, ja så ved du hvad jeg snakker om. Har du en retriever, ja så er du under ingen omstændigheder i tvivl. Det er tid til at smide pelsen, og jeg gætter på at jeg ikke er den eneste der bliver en smule skør i hovedet hver gang det sker. Ikke at jeg har rengøringsvanvid, og heldigvis for det! For det er umuligt at holde et hjem klinisk rent med barn og hund. Her i vores nye hus står morgensolen og skinner så pragtfulgt gennem vores gulv-til-loft-vinduer i stuen. Vores soveværelse ligger op til stuen, og derfor er  det solskinsbelyste stuegulvet fyldt med hundehår også noget at det første der møder mig, vel og mærket kun når det er dén tid på året.
Bosch proanimal Når Erwin ‘beslutter sig for’ at det er tid til at smide pelsen, så kan jeg love jer for at der skal støvsuges hver dag, med mindre man forsøger at gro et gulvtæppe.
Jeg priser mig lykkelig over at Amilia nu kan gå, og at balancen solidt er placeret på de to små fødder. For sidst pelsen lå og flød var hun lidt af en kravlende pels-magnet! Det var faktisk akkurat på dét tidspunkt, at vi fik os erhvervet den nye støvsuger Bosch ProAnimal.

Bosch Proanimal
Hvis man kan blære sig med en lækker støvsuger, så er det helt okay hvis man har samme model som os. For den er saksusme smart. Udover at den er effektiv når det gælder hundehår på gulvet, så medfølger der en smart børste som vi bruger på tæpper, i bilen og generelt på møbler. Sådanne hår gnaver sig nemlig gerne fast og kan være noget så stride for at almidelig støvsuger at få fat i, men børsten her er genial. Især hvis man ikke vil gå på kompromis med at have flotte tæpper, eller som os insisterer på at have Erwin med os i bilen.
Allergi, har vi et par stykker med i vores omgangskreds og her er den også ret fancy pancy. Den slipper nemlig intet støv ud, og så renser den sågar luften i huset.
En lille bonus ting, jeg bliver nødt til at nævne er at ledningen er 15 meter. Det lyder måske ikke som noget der betyder det store, men jeg behøver kun at flytte ledningen meget få gange for at nå rundt på vores 206m2, og det er altså noget der gør støvsugning nemmere.
Bosch proanimalAlt tæller, så støvsugning er jo også en slags motion. Og i et hus på størrelse med vores, så får jeg sved på panden. Men uanset kvadratmetre, så tæller det jo med i regnskabet. Og faktisk så nyder jeg det når jeg endelig er gået igang. Det er lidt et moment hvor mit hoved får lov til at slappe af. Præcis som under træning.