Vuggestue start igen

img_5776

Siden sidst i juni har jeg haft Amilia hjemme hos mig. Hun startede jo i vuggestue i Silkeborg, lidt før hun blev 8 måneder gammel. Det var det helt rigtige for hende at starte før hun blev 12 måneder, da jeg tydeligt kunne mærke mine evner til at stimulere hende, ikke længere kunne hamle op med leg med andre børn. Hun nåede derfor at gå i Silkeborg i lidt mere end to måneder – og hun var fuldstændig tosset med det!
Pga. flytning til ny by, var vi nødsaget til at tage hende ud af vuggestuen i de to måneder, indtil hun netop nu har fået en ny plads og er startet op igen. Til de af jer der ikke ar børn, men måske læser med alligevel, så fungerer det ikke sådan at man bare starter fra den ene dag til den anden. Derimod bruger man en periode på indkøring, hvor man med små skridt kommer på plads i de nye rammer. Amilia startede i onsdags, men er stadig kun afsted i 1-1,5 time. Jeg er dog overbevist om, at hun i næste uge begynder at føle sig mere tryg ved de nye pædagoger og ikke mindst børnene og stedet. Dermed kan jeg igen begynde at blogge, som jeg plejer.

Bloggen er virkelig blevet ‘forsømt’ de sidste to måneder, så når Amilia er på plads i den nye hverdag, så får den fuld skrue herinde – jeg savner virkelig at skrive og dele med jer.
Jeg i aller højeste grad nydt mine ekstra to måneder på barsel. Hun er nu blevet så stor, at vi har kunne lave en masse ting sammen. Vi er rigtig meget udenfor, spiller bold med Erwin, går på legepladsen, tumler indenfor eller tager på tur. Med en datter på 1 år, har det umuligt kunne lade sig gøre at holde bloggen kørende samtidig med, at jeg har haft hende hjemme. Selvom det var en kamel der skulle sluges (det med at holde en uofficiel blog pause), så ville jeg ikke hverken stresse mig selv over ikke at få blogget, eller tvinge mig selv til at sidde foran skærmen, med Amilia legende ved min side. Hun har fået min fulde opmærksomhed, og de to ekstra måneder med barsel har været fantastiske.

Kunne man så ikke blogge når hun sover i løbet af dagen, eller om aftenen når hun er puttet for natten? Det har tidligere fungeret for mig, men dengang sov Amilia 2-3 lure om dagen og havde slet ikke samme store behov for at blive aktiveret.  De sidste måneder er hun skiftet over til én middagslur om dagen på alt fra 1,5-3 timer. Når de små øjne er lukket, skal der stadig gøres rent, vaskes tøj, ryddes op, luftes hund – ja alle de ting der SKAL klares. Desuden er min barsel kun på deltid, så der skal stadig bogføres, svares på mails, indberettes moms osv. Min træning vil jeg også gerne holde ved lige, det har dog også været på en lavere niveau end normalt.
Om aftenen har jeg prioriteret at være kæreste, og være nærværende for Lasse. I ny og næ, har jeg spyttet et enkelt indlæg ud hvis jeg har været alene hjemme, men mere er det ikke blevet til.

Meningen med indlægget her, er egentlig bare at forklare jer hvorfor der har været så frygtelig stille. Min passion for blog er bestemt ikke ebbet ud, tværtimod så glæder jeg mig enormt til at komme igang igen. Jeg har fem milliarder ting på hjertet, som jeg ser frem til at få skrevet ned og delt med jer. Forhåbentlig har i også selv nydt de sidste to måneder, og spenderet dem på at holde lidt ferie med venner eller familie. Det var alt fra mig i denne omgang, rigtig god weekend <3