Sund frokost på 10 minutter

bonduelle
Opskriften på en sund frokost på 10 minutter er en jeg begyndte at lave for nogle år tilbage, og siden da har jeg faktisk ikke ændret på den en to grunde. Den er lynhurtig at lave, og så smager den skønt!
Der skal kun bruges få ingredienser, og så er det typisk nogle vi har på køl i forvejen, hvilket kun gør det endnu mere nemt. I denne omgang er tunmoussen serveret på et stykke rugbrød,  andre gange laver jeg en salat til.

Den er med garanti også sundere end den din mormor plejer at lave, da den er uden mayonnaise. I stedet er der brugt skyr og til gengæld bruger jeg også saltede nødder der gør noget rigtig lækkert for opskriften. Majsene er selvfølgelig fra bonduelle, som jeg efterhånden har lavet en del forskellige opskrifter for. Ikke udelukkende med deres majs, men også med deres kikærter, bønner osv. Se fx disse opskrifter

Lasagne med bønnemix
Svampet rød kage med kidneybønner
Sommer salat og grilspyd
Burger med bøf af sorte bønner
Kold avocado supper med kidney bønner
Skøn salat med proteinrige kikærter
Pølsehorn med chilimajs
Mexicansk mad
Frokostboller
Bønnefrikadeller og kartoffelsalat

Denne lille video her, er lavet så i kan se hvor nem opskriften er og hvor hurtigt i kan lave den. Godt nok har jeg sat tempoet op, så i ikke falder i søvn undervejs. Men alt i alt kan opskriften laves på 5 minutter, når du har ingredienserne stående fremme.

Jeg kan varmt anbefale at tage et smut forbi bonduelle for at finde inspiration. Måske du faktisk finder ud af at dåsemad både er super smart, billigt og ikke mindst praktisk. Vi er i hvert fald kæmpe fans og har et lille lager i vores nye køkken. I kan også kigge forbi deres facebook her for at finde skønne opskrifter, hvis i foretrækker at få dem i jeres feed.