Øvelser der bringer stædigheden frem i mig

img_5252
Lige nu eller i hvert fald i øjeblikket, bliver der ikke trænet med så tunge vægte. Garagen herhjemme mangler stadig at blive fyldt til bristepunktet med træningsudstyr, så indtil da bliver det en masse funktionelle øvelser. Med den størrelse Amilia har nu, så bliver det ikke til en tur i Fitness World da hun langt fra sidder stille længere. Så indtil hun kan starte i den nye vuggestue, så træner jeg imens hun sover sin middagslur.

Jeg savner at have flere kilo på øvelserne, men det er lærerigt for mig ikke at have det. Sveden kommer på panden uanset, så der bliver knoklet på anden vis. Og faktisk har jeg på ny fået god kemi med nogle øvelser, der har været gemt langt væk i hukommelsen. Eksempelvis overhead squat som på billedet ovenfor. Det er godt nok fra en dag med Maya i Silkeborg, men gud hvor er det hårdt. Herhjemme kører jeg den med 2 x 7 kg kettlebells og jeg er ved at DØ! Det skal siges at jeg snildt kan squatte på normalvis med 60 kg, men de små 14 kilo over hovedet er virkelig hårde. Især også når det IKKE er med en stang, for stangen stabiliserer for dig. Men med en vægt i hver hånd, er det virkelig en udfordring.

Og nu vi er igang med de her lidt særlige øvelser, der bringer stædigheden frem i mig, så får i en lille liste som i kan afprøve:

Kettlebell

Byd ind hvis i har nogle lækre øvelser i vil dele med mig 🙂