Mette sørg for at få en masse væske og elektrolytter

Coco FUZION 100I 2013 da jeg gik fra scenen i min glitrende bikini og to trofæer i hånden, hørte jeg første gang ordet elektrolytter. “Mette sørg for at få en masse væske og elektrolytter”, jeg husker ikke hvem der sagde det, men det satte sig alligevel fast trods det at jeg red på en bølge af adrenalin, og min mund føltes som Sahara. I dag har jeg et helt andet forhold til min træning end jeg havde dengang. Kemien mellem mig og bikini fitness er forlængst forsvundet, men jeg ser tilbage på perioden som en lærerig del af mit liv. Det har givet mig selvtillid i og med at jeg véd at jeg kan presse mig selv langt, langt længere end der hvor hovedet i første omgang siger stop. Dertil åbnede sig et helt nyt univers, hvor jeg pludselig fik en masse viden om de ting jeg giver min krop energi med.ec7700Ferie forbinder jeg blandt andre ting med kokosvand! Men faktisk kan man også sætte lighedstegn mellem træning og kokosvand, det er nemlig fyldt med elektrolytter. De små banditter som er kroppens salte og som vi mister under træning når vi sveder, eller ved dehydrering. Kalium, Natrium, Magnesium, Kalsium og Klorid. Nogle mener endda at man har større tendens til krampe, hvis niveauet af elektrolytter er lavt. Derfor kan elektrolytter indtages før træning for at udsætte en eventuel krampe.
Vi ved at væske binder sig til salt, så er vi dehydrerede OG mangler kroppens salte, kan det være en udfordring at få styr på væskebalance igen. Er i mon med så langt?
Coco FUZION 100 Coco FUZION 100
Kokosvand er simpelthen så møghamrende lækkert hvis du spørger mig. Uanset om det er på en strand i thailand, eller i træningscenteret. Da jeg arbejde i Fresh Fitness i Aarhus, solgte vi kokosvand i receptionen men min begejstring for smagen delte jeg bestemt ikke med alle. Faktisk erfarede jeg at det delte vandene, enten elsker man det eller også kan man ikke fordrage det. Og netop derfor dette indlægget – Coco FUZION 100, har nemlig fremstillet kokosvand med smag! Så er du en af dem jeg diskuterende kokosvand med over skranken i Fresh, så tror jeg nu at vi kan blive helt enige om at det er for lækkert. Udover den helt originale, kan man nu få med lime, mango eller hindbær og alle varianter fåes med eller uden brus.
Coco FUZION 100 Coco FUZION 100 Coco FUZION 100
Min favorit er stadig den originale, uden ekstra smag eller brus. Jeg er måske lidt kedelig anlagt hvad det angår, men de andre kan bestemt også nydes. Og også på en solskinsdag i haven, hvor vi ikke har trænet. Selvom i nok efterhånden ved at jeg er vild med syntetiske energidrikke, så synes jeg også det er skønt med en mere naturlig en af slagsen. Af og til tænker jeg over hvad det egentlig er Pepsi eller Faxe Kondi smager af, og bliver lidt skræmt over at jeg ikke kan sætte ord på det. Forstår i hvad jeg mener? Det stammer ikke det mindste fra noget i naturen. Måske jeg bare er lidt småskør og filosoferer for meget i ny og næ, men drikkene her får mig til at tænke på de varme lande…
Coco FUZION 100