Et kuk kuk fra mig..

img_4854Det er ikke meget i har hørt fra mig de sidste uger. Jeg har faktisk ikke spenderet særlig meget tid hverken herinde, eller på den instagram for den sags skyld. Dagene er bare gået og dermed også tiden. For første gang i flere år, føler jeg at jeg har haft rigtig somerferie, altså på den måde hvor ferien har en helt særlig stemning over sig. Vi har været en helt masse sammen med familien både i vores nye hus, men også på Mallorca hvor vi jo rejste med mine søskende og mor.

Selvom jeg elsker både blog og instagram, så har jeg nok haft brug for at koble lidt af. De fleste dage på Mallorca valgte jeg fra morgenen af, at slukke min iphone og lade den blive på værelset, for det er en dårlig vane at tage den frem, på tidspunkter hvor jeg egentlig hellere vil nyde den blå himmel, en lun brise eller kigge på fuglene der flyver forbi. Kan i følge mig? Det var i hvert fald enormt befriende at være 100% til stede.

I dag er vores sidste feriedag. Det gør mig en smule trist, men sådan er det jo altid når alt det sjove er forbi. Hverdagen starter imorgen, og så alligevel ikke helt for mig. Amilia kan nemlig først starte i den nye vuggestue her i byen d. 16 august. Hun havde egentlig en plads fra 1 juli, men i og med at vores ferie lå fra d. 1-16 juli, skulle hun jo ikke starte der. Skulle hun starte imorgen, vil hun blive mødt af nye pædagoger hver uge indtil d. 16 august, pga at de selvfølgelig også skal holde ferie. Min mavefornemmelse siger mig (og vuggestuen ligeså) at det er en rigtig dårlig ide, og af frygt for at hun vil få en træls start, så begynder hun først d. 16 august når vi kommer hjem fra Marbella Fitness Camp.

Vi rejser d. 6-15 august og ugen er totalt udsolgt. Der er en del gengangere der har været med tidligere år, dét gør mig ret glad for så må de jo synes om det. Udover de 25 deltagere, så skal jeg både havde Maya og tre andre veninder hjemmefra med. Og når deltagerne rejser hjem d. 13 så bliver vi til d. 15 og slapper af efter en uge med fart på. Lasse er alligevel ude at rejse med sine kammarater, så Amilia og mig kan lige så godt tage et par ekstra dage i varmen.