Feriebilleder, solbadning og spf 50+

A-DermaHvorfor skal ferie altså gå så hurtigt?! Vores syv dage på ferieøen Mallorca, føltes som tre. På hjemrejse dagen prøvede jeg alverdens kneb for at overtale Lasse til at blive, da flybilletterne hjem seks dage senere var umådelige billige. Han er desværre ikke så impulsiv, og blev ovenikøbet kaldt på arbejde da en anden træner
er kommet til skade. Øv med øv på. Til gengæld har vi lovet hinanden at turen går til Thailand til december, når kulden får os til at længes efter strand, sol og badning.skaermbillede-2017-07-10-kl-22-07-16Når vi er på ferie er vi ikke typerne der render rundt, for at se alt der kan ses. Med en Amilia på nu 1 år, kræver det noget planlægning når man vil på ‘tur’. Der skal nemlig tages højde for en formiddagslur og en middagslur. Hun sover ikke hvor som helst og i alt for meget larm, så det begrænser aktiviteterne en smule. Lidt af øen oplevede vi dog alligevel. Min mor som havde inviteret os, ville enormt gerne på togtur fra Palma til Sollér, som er en rute hvor landskabet byder på lemon- og appelsin træer. Dertil var vi på den obligatoriske bådtur, hvor vi fik mulighed for at svømme i turkies blå vand (som jeg faktisk ikke vidste at Mallorca har, i hvert fald ikke i den grad).  Sidst på ugen tilbød familien at putte Amilia, så Lasse og jeg kunne tage til Palma og få lidt voksentid sammen. Vi er begge vilde med tapas og fandt det dejligste sted, med skøn skøn mad!

A-Derma A-DermaA-DermaStørstedelen af vores ferie blev tilbragt ved huset, som var helt vores eget denne uge. Vi havde lejet et med stor terrasse hvor vi grillede de fleste aftener, og en fin pool med plads til solbadning og leg for børnene. Til Amilia har jeg for længe siden bestilt en uv-dragt med solbeskyttelse, men hun og jeg havde alligevel solcreme på fra morgen til aften. Vi har haft A-Dermas produkter med på ferien for at teste dem, og jeg taler lige fra hjertet når jeg siger at de virkelig er gode, og bliver købt igen når vi tager til Marbella og en måned

Amilia har tydeligvis fået sin fars gener og bliver let brun, jeg derimod har tendens til at blive rød. Især i ansigtet og på brystet. Selv med solfaktor 30 bliver jeg rød. Denne gang har jeg brugt deres A-Derma PROTECT AC LOTION SPF 50+. Det lyder ret højt, men jeg har stadig fået farve og uden at blive rød. Solcreme og mit ansigt har aldrig været specielt gode venner, da jeg normalt får urenheder af det. Men denne findes i to varianter. En til uren hud og en til tør hud, og det fungerede bare vildt godt for mig med et produkt der tog hensyn til min lidt sarte hud i ansigtet. Den der hedder AC  LOTION tilstopper nemlig ikke porrerne, er vandfast og uden octocrylen (et kemisk solfilter der kan være allergifremkaldende). Hvis i også har oplevet at det kan være vanskeligt at finde produkter der passer til jeres hud, kan jeg anbefale at kigge forbi A-Dermas hudanalyse. Det er en lille test, hvor du svarer på nogle spørgsmål og derefter får udpeget de produkter som virker bedst til din hud. Testen finder i her.

A-Derma A-DermaTil Amilia og også os andre, brugte vi A-Derma PROTECT SPRAY SPF 50+ til kroppen. ENDELIG høj solfaktor, der stadig er super nem at smøre ud. Normalt er man fuldstændig blå/hvid når man har høj solfaktor på, eller også skal man bruge 10 minutter på at smøre én arm ind. Men denne er simpelthen så nem at arbejde med! Især også når det kommer til børn, for de synes ikke at det er det sjoveste i verden at blive smurt ind. Det er lidt som at få tørret munden efter et måltid, alle børn hader det.

Nu sidder jeg hjemme i Danmark på min pind. Vi holder stadig lidt ferie, selvom Lasse har fået nogle halve arbejdsdage. Solen kigger kun en smule frem, men jeg bruger stadig solcreme i ansigtet. Jeg har nemlig fået et par pigmentpletter efter gravidteten, trods det at der er spf 20 i min makeup. Egentlig synes jeg de er meget søde da de kan forveksles med lidt fregner, men jeg er alligevel ikke på jagt efter flere.  PROTECT SPRAY SPF 50+ må være løsningen i fremtiden. Produkterne kan btw shoppes på apoteket. God sommer til jer og pas på solen.

A-DermaA-Derma